Suomalainen Petri eli vuoden ilman mitään tavaroita - kuuntele miten hän selvisi!

31.01.2013 18:09 -

Parikymppinen Petri laittoi kaikki tavaransa vuodeksi varastoon. Hän sai hakea varastosta kerran päivässä yhden tavaran. Mies kävi Enbuske & Linnanahde Crewn vieraana kertomasta kokemuksistaan ja asiasta syntyneestä elokuvasta.

Mitäpä sitä turhaan jaarittelemaan. Kuuntele mielenkiintoinen tarina, katso traileri ja mene elokuviin. Tämä pysäyttää.



Tavarataivas - elokuva

Parikymppinen Petri tuli jätetyksi ja osti luottorajansa mitalla tavaroita. Kolmen vuoden päästä nuorta miestä ahdistaa edelleen, joten tavarat, kaikki tavarat, tungetaan varastoon. Hän antaa itselleen luvan hakea takaisin yhden esineen päivässä – vuoden ajan.

Uusi elämä alkaa alasti, kylki kiinni patterissa. Viikon jälkeen Petri ei osaa enää päättää, mitä muka tarvitsisi. Hän ei esitä nalkuttavaa kulutuskriitikkoa, joka näkisi omassa elämässään jotain ylemmyyteen oikeuttavaa, vaan opettelee elämään uudestaan itsensä vuoksi. Neuvoja saavat antaa vain hurmaava isoäiti ja nenäkäs serkkupoika. Kun varaston ovi avautuu ja sulkeutuu viimeisen kerran, Petrin maallinen onni taitaa olla viimein löytynyt. Vilpittömin ja vaivihkaa hauskoin elein kuvatussa ja kerrotussa elokuvassa on kaikki suursuosion ainekset.



Kilpailut

Uusimmat