Amorphis julkaisee uuden albumin: Tämä on selviytymistarina

24.01.2013 21:52 -

Amorphis julkaisee yhdennentoista albuminsa, Circle, 19. huhtikuuta.

Albumin on tuottanut ja miksannut Hypocrisy ja Pain –yhtyeistä tuttu Peter Tägtgren. Tägtgren on aiemmin tuottanut mm. Children of Bodomia, Immortalia, Dimmu Borgiria ja Sabatonia.

Albumin kansitaide ja biisilista julkistettiin 24.1.. Kannen on tehnyt Tom Bates (Bleed From Within, Devil Sold His Soul, www.facebook.com/artoftombates)

- Mystinen henkilö kannessa edustaa henkistä opasta. Tämä hahmo lähetettiin jostain toisesta ajasta ja paikasta auttamaan albumin päähenkilöä löytämään uuden suunnan elämälleen, kuvailee laulaja Tomi Joutsen.



Amorphiksen sanoittaja, Pekka Kainulainen, kuvailee Circle-albumin konseptia seuraavanlaisesti;

- Tarinan kertoja on saanut syntymässään huonot kortit. Itsensä ulkopuoliseksi kokeva, erittäin potentiaalinen syrjäytyjä, saa onnettomuuden kautta, kriisin jälkeen, yhteyden sisäisiin voimiinsa. Jostain toisesta ajasta lähetetään opas hänen luokseen. Hän saa mahdollisuuden vaikuttaa omaan elämäänsä, muuttaa kohtaloaan. Kalevalaisen Suomen menneisyydestä hän löytää oman henkisen heimonsa ja löytää sen voiman, jonka avulla pystyy kääntämään tuhoon tuomitun elämänsä suunnan. Tämä on selviytymistarina. 

Kilpailut

Uusimmat