Yllätyspaljastus: Aku Hirviniemi rusikoi paparazzin auton Venla-patsaalla: Kaduttaa!

23.01.2013 08:22 -

Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew sai tietoonsa yllättävän uutisen Kultainen Venla-gaalan jatkoilta. Palkitun Putous-ohjelman tähti Aku Hirviniemi rusikoi paparazzin auton illan päätteeksi. Mistä on kysymys?

Aku Hirviniemi, onko totta, että olet riehunut Venla-patsas kädessäsi? Pitääkö tieto paikkansa, Aki Linnanahde kysyi Aku Hirviniemeltä.

- No niin. Mitäs sinä olet siitä kuullut, Aku kysyi?

Oletko riehunut ja hakannut Venla-patsas kädessä sinua kuvanneen paparazzin autoa?

- Kai sen sitten voi sanoa, kun huomenna se on kuitenkin keltaisessa mediassa.

- Venla-juhlat meni oikein hienosti ja oli hyvä fiilis. Siinä olimme porukalla kotiin lähdössä ja joku tuli sitten sellaisella autolla ottamaan salakuvia ikkunan takaa. Jostain syystä mulla paloi käämit, Aku myöntää puhelimessa.

- Haluttiin olla rauhassa ja auto palasi uudestaan ja siellä alkoi kamera surraamaan. Mä sain sellaisen kuningasidean. Mulla sattui olemaan se Putous-ryhmän Venla-patsas kädessä, niin mä käyn pikkasen koputtamassa sen auton ikkunaa sillä patsaalla. Ilmeisesti se ikkuna meni siinä sisään ja vähän koputin muutenkin sitä kylkeä, Hirviniemi myöntää Enbuske & linnanahde Crewn haastattelussa.

- En ole koskaan nähnyt minkään auton lähtevän niin nopeaan haneen. Siinä mä vähän aikaa jahtasin sitä autoa siinä tiellä.

Aki Hirviniemi, sä siit rikoit Kultainen Venla-patsaalla paprazzin auton ikkunan?

- No jos sen haluaa kiteyttää, Aku myönsi.

Kaduttaako teko?

- Tottakai kaduttaa. Kyllä sitä ihminen voi olla tyhmä. Tämmönen lipsahdys kävi siinä. Mikä nyt kaikkia huolettaa tässä tilanteessa, että pysyikö Venla-patsas ehjänä, niin sille ei käynyt mitään. Loppu hyvin, kaikki hyvin, Aku toteaa.

Kuuntele koko haastattelu:Muista myös:

Janne Ahonen ja Duudsonit torstaina Enbuske & Linnanahde Crewn vieraana!

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat