Justin Timberlake julkaisi kuuden vuoden tauon jälkeen uutta musiikkia - kuuntele

14.01.2013 15:25 -

Justin Timberlake julkaisi odotetun uuden singlensä  Suit & Tie feat. Jay-Z - laulajan edellisestä albumista on jo yli kuusi vuotta.

Timberlaken uusi albumi The 20/20 Experience julkaistaan tämän vuoden aikana. Laulaja julkaisi torstaina 10. tammikuuta nettisivuillaan videopätkän, josta alkoi lähtölasku. Salaperäinen video antoi ymmärtää että uutta musiikkia olisi tulossa. Nyt lähtölaskenta on nollaantunut ja uusi Justin Timberlake –single Suit & Tie (feat. Jay-Z) on saatavilla 24 tunnin ajan eksklusiivisesti iTunesista, jonka jälkeen se on saatavilla muista digitaalisista kauppapaikoista kuten Spotifysta.

Kuuntele: Suit & Tie feat. Jay-Z

Kappaletta voi kuunnella myös eksklusiivisesti 24 tunnin ajan Myspacesta https://new.myspace.com/  sekä Justinin nettisivuilta www.justintimberlake.com, missä on myös Justinin kirjoittama kirje faneilleen paluustaan musiikin pariin.

Suit & Tie (feat. Jay-Z) –singlen on säveltänyt Justin Timberlake yhdessä Timbalandin, Shawn Carterin, Jerome ”J-Roc” Harmonin ja James Flauntleroyn kanssa. Biisin ovat tuottaneet Timbaland, Justin sekä Jerome “J-roc” Harmon. Single on ensimmäinen lohkaisu tulevalta uudelta Justin Timberlake –albumilta The 20/20 Experience.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat