Tämä poppari osoitti, että kovalla työllä ja tahdonvoimalla unelmat käyvät toteen!

12.01.2013 18:02 -

Kotimaisen popmusiikin uusi tulokas Jannika B on saanut debyyttialbuminsa valmiiksi. Helmikuun 1. päivä ilmestyvä pitkäsoitto on nimeltään Kaikki rohkeus.

Albumin single Seuraavaan elämään on kasvanut radiohitiksi ollen jo yli kuukauden Suomen suosituimmat -listan top10:n joukossa ja mm. Radio Novan soitetuin kappale kaksi viikkoa putkeen. Katso kappaleen musiikkivideo.

Jannika B lähti omin voimin liikkeelle maaliskuussa 2011, keräsi tiimin ympärilleen ja päätti toteuttaa unelmansa oman visionsa kautta. Jannika B:n matkaa on pystynyt seuraamaan hänen blogissaan, jossa hän on myös faniensa kanssa interaktiivisesti pallotellut ideoita ja etsinyt uusia alaan liittyviä yhteistyökumppaneita.

Jannika B aloitti maaliskuussa 2011 bloginsa kirjoittamalla sinne näin:

- Minun unelmani on tehdä töitä sen parissa mitä rakastan. Musiikki <3 Nyt olen vihdoin ja viimein kerännyt kaiken rohkeuteni ja päättänyt toteuttaa unelmani – Aloitan esikoisalbumini teon ilman levy-yhtiötä! Tulen päivittämään projektia ja sen eri vaiheita täällä blogissa. En ole kirjailija, eikä yhdysanat mene aina oikein mutta toivon että voin osoittaa että kovalla työllä ja tahdolla unelmat saattavat toteutua! Keep your fingers crossed!

Nyt reilu puolitoista vuotta myöhemmin debyyttialbumi on valmis. Jannika B julkaisi itse loppuvuodesta 2011 Onnenpäivä–singlen ja teki huikean työn raivaten tiensä kyseisellä sinkullaan radioiden soittoon. Hän solmi alkuvuodesta 2012 mittavan yhteistyösopimuksen Sony Musicin kanssa. Debyyttialbumi Kaikki rohkeus julkaistaan 1.2.2013 Jannika B:n oman Ona -levymerkin kautta. Jannika B on osoittanut kaikille, että unelmat voivat toteutua jos vain tahto ja rohkeus riittävät.

Kilpailut

Uusimmat