Teemu Selänne fyysisesti valmiina NHL-kauteen: Muutamassa viikossa täydessä iskussa

09.01.2013 05:32 -

Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew sai langan päähän Teemu Selänteen Anaheimistä Yhdysvalloista. Selänne on helpottunut NHL:n ja pelaajajärjestö NHLPA:n saavuttamasta uudesta työehtosopimuksesta.

Tämän kauden odotetaan alkavan 19. tammikuuta. Kaikkiaan NHL:n työsulku kesti 113 päivää.

- Tosi helpottunut, kyl tää on ollut pitkä odotus. Tässä on mennyt kauemmin, kuin me kukaan luultiin. Onneksi on ohi ja voidaan käydä taas tosihommiin, Selänne viestittää Anaheimistä.

- Pahin on ollut se, että alkaako tää ja koska alkaa. Tarkkaa ei tiennyt tästä aikataulusta yhtään mitään. Kyl muuten harjoittelu meni aika kivasti.

- Oli paljon hyviäkin hetkiä, että sai tehdä niitä asioita tähän aikaan vuodesta, mitä normaalisti ei pystynyt tekemään. Sekin oli ihan kivaa.

- Ei tässä vapaalle ole pystynyt vaihtamaan. Koko ajan oli semmonen tietosuus siitä, että täytyy pitää itsensä kunnossa ja valmiina. Oli kärsimätön olo. Koko ajan odotti, että koska se soitto tulee.Teemu Selänne kertoo Radio Novan haastattelussa olevansa hyvässä fyysisessä kunnossa.

- Kyllä fyysisesti olen hyvässä kunnossa. Vuosien varrella ottaa enemmän ylpeyttä siinä, että on aina kunnossa. Mä oon sanonu, että on ihan sama, miten harjoittelee - kuitenkin pelit kun tulee, niin homma muuttuu. Tarvitsee oman sopeutumusaikansa.

- Mä veikkaan 2-3 viikkoa siihen menee, ennekuin sä oot täydessä iskussa. Toivottavasti pysyy ehjänä. Se tulee olemaan iso riski meille pelaajille, koska nyt mennään ihan täysillä äärirajoilla tuon aikataulun mukaan.

Mitä muuta Teemu Selänne kertoi NHK-kauden alkamisesta ja tulevista työkuvioistaan? Kuuntele koko haastattelu.(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat