Seksikäs Christina Aguilera paljastaa: Tämä on oikea intohimoni!

25.12.2012 20:16 -

Vuosien varrella media leimasi Christina Aguileran rivoksi pikkutytöksi ja nyt tuoreella Lotus-levyllä tähti muutti jälleen tyyliään. Nyt tähti laulaa elämästään ja tunteistaan sekä valinnoistaan. 

Viimeisten vuosien ajan poptähti Christa Aguilera on ollut hieman alavireessä ainakin ammatillisessa mielessä. Yksityiselämässäkin tähden elämä ei ole ollut mitään ruusuilla tanssimista, sillä hänen pitkäaikainen avioliitto karahti kiville.

- Elämän valinnat eivät ole aina helppoja. Äitinä oleminen vaatii todella paljon ja siihen uran yhdistäminen ei ole helppoa, Christina kertoo.

- Elämäni ei ole ruusuilla tanssimista. Tärkeintä on, että uskaltaa rikkoa omia rajoja ja luoda uusia kokemuksia, tähti jatkaa.

- Elämän virheistä pitää osata oppia ja nöyrtyä elämän edessä. Uskallan sanoa, että arjen ja elämän valinnat ei ole yksinkertaisia ja aina mukavia. Omaan itseensä pitää uskaltaa luottaa, tähti summaa.

Uusi levy kurkistus Christinan sieluun

- Tuore Lotus-levy on sukellus elämääni ja sieluuni. Haluan kertoa tarinoita, joita olen kohdannut kuluneiden vuosien aikana. Toivottavasti fanit saavat lauluista voimaa ja kokemuksia omaan elämäänsä, laulajatar toivoo.

Vuosien varrella media on leimannut amerikkalaisen poptähden Aguileran rivoksi pikkutytöksi. Samalla myös hänen rakkauselämä joutui suurennuslasin alle.

- Julkisuudessa elämä on yhtä vuoristorataa, eikä sitä pidä pelätä. En halua esiintyä tavallisissa kauniissa ja tylsissä videoissa.Intohimona konsolipelit

Laulajattarella on musiikin lisäksi muitakin intohimoja kuten komeat miehet, nopeat autot ja konsolipelit.

- Rakastan videopelejä ja pelaan niitä siskoni kanssa. Viimeksi pelasin Super Mariota ja jäin siihen koukkuun, Christina myöntää.

- Pelasin koko yön peliä ja seuraava päivä meni nukkumiseen. Kiertueiden aikana minulla on oma Nintendo hotellihuoneessa ja hakkaan sitä aina. Myönnän, että pelit ovat pahin intohimoni vaatteiden ja miesten jälkeen.

- Pidän myös tatuoinneista ja niitä minulla on kolme. Tulen hankkimaan vielä muutaman lisää. Tatskani eivät ole suuria, mutta ne kuvastavat tulista ja herkkää luonnettani, Aguilera naureskelee lopuksi. 

 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat