Hevimiehen herkkä soololevy myi kultaa!

13.12.2012 11:17 -

Jarkko Aholan marraskuussa julkaistu joululevy Ave Maria – joulun klassikot on saanut lämpimän vastaanoton: se on ylittänyt kultalevyrajan eli sitä on myyty yli 10 000 kappaletta.

– Olen ällikällä lyöty ja erittäin kiitollinen. Fiilis on hieno, tästä on hyvä jatkaa. Kiitän kaikkia mitä nöyrimmin, Jarkko kommentoi iloisia uutisia.

Ave Maria – joulun klassikot sisältää arvokkaita klassikkokappaleita Bratislavan sinfoniaorkesterin sovituksina. Albumilta löytyvät muun muassa kappaleet Ave Maria, En etsi valtaa loistoa ja Nessun Dorma.

Jarkko Ahola esiintyy Kummien Joulu Mielelle -konsertissa, joka nähdään MTV3-kanavalla sunnuntaina 16.12. kello 19.30 alkaen.

Jarkko Ahola esiintyy livenä Radio Novan Konttori -ohjelman Kuusijuhlassa tiistaina 18.12. klo 13.00-14.00.

LUE MYÖS:

Hevimies yllättää pehmeällä puolellaan - julkaisee joululevyn - Uutiset Ave Maria - joulun klassikot on esittäjänsä näköinen ja se tehtiin ”vanhan liiton hengessä”. Mukana on tunnelmallisia kappaleita, joista Bratislavan sinfoniaorkesterin...
Teräsbetonin Jarkko Ahola teki koskettavan joulualbumin - kuuntele levy kokonaisuudessaan!! - Radio Novan yö Ave Maria – joulun klassikot on esittäjänsä näköinen ja se tehtiin ”vanhan liiton hengessä”. Mukana on tunnelmallisia kappaleita, joista Bratislavan...

Kilpailut

Uusimmat