Viikon viimeisessä lähetyksessä puhutaan mm. autoilusta, mopoilusta, kultalevyistä ja heitetään trukkiläppää. Suomiaiheisessa kisassa toisistaan ottavat mittaa Team Turmio ja Löyly.
Julkaisu on saanut valtavan määrän onnitteluja.
Kilpeläisen ja yhtyeen keikkakalenteri on julkaistu.
Asteen kappaleilla on yhteensä yli 20 miljoonaa streamia Spotifyssa ja yli 11 miljoonaa katselukertaa YouTubessa.
Antti Tuiskun kymmenes albumi En kommentoi julkaistiin viime perjantaina. Levyltä ensimmäiseksi julkaistu single Peto on irti saavutti kultarajan.
Diandran ensimmäinen suomenkielinen albumi Dynamiittii on ylittänyt kultarajan levymyynnin ja streamausten perusteella.
JVG:n tammikuun lopussa julkaistu Mauton jasso -single on ylittänyt kultarajan. Kappale on ensimmäinen singlelohkaisu myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta albumilta.
Tuoreen kahden Emma palkinnon voittajan Kasmirin kolmas sinkku Iholla on ylittänyt kultarajan myynti- ja streamausmäärillään!
Jonne Aaronin lokakuussa julkaistu Risteyksessä-albumi on myynyt kultaa eli yli 10 000 kappaletta.
Jarkko Aholan uran toinen joululevy Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 julkaistiin marraskuussa. Albumia on nyt myyty yli 10 000 kappaletta eli se on ylittänyt kultalevyrajan.
Poptähti Robinin 26. syyskuuta julkaistu neljäs studioalbumi 16 on myynyt triplaplatinaan oikeuttavan määrän: kokonaismyynti on tällä hetkellä yli 60 000 kappaletta.
Suvi Teräsniskan marraskuussa julkaistua albumia Joulun henki on myyty reilusti yli 10 000 kappaletta eli se on ylittänyt kultalevyrajan.
Kasmir tekee suomalaista musiikkihistoriaa. Popparin AMK Dropout on ensimmäinen suomalainen albumi, joka on ylittänyt kultalevyrajan pelkästään suoratoistoillaan.
Arttu Wiskarin lokakuussa julkaistu pitkäsoitto Sirpaleet on myynyt kultaa eli yli 10 000 kappaletta. Sen lisäksi albumilta julkaistu hittisingle Sirpa on ylittänyt kultarajan.  
Näyttelijänä uransa aloittanut Sanni on noussut lyhyessä ajasssa yhdeksi Suomen suosituimmista laulajista. Debyyttialbumi Sotke mut on sisältänyt lukuisia hittejä, kuten Prinsessoja ja astronautteja, Jos mä oon oikee ja Me ei olla enää me.
Janna Hurmerinta on napannut kultaa suomenkielisellä debyytillään. Laulajan albumi on sisältänyt lukuisia radiohittejä, kuten Sä et ole hullu, Läpinäkyvää ja Tytöt lähtee tanssimaan.