Rihannan Suomen keikka joudutaan aikatauluttamaan uudestaan - konsertti siirtyy

12.12.2012 10:08 -

Popin supertähti Rihannan Helsingin Hartwall Areenalle suunniteltu konsertti joudutaan aikatauluttamaan uudelleen Diamonds World Tourin aikataulumuutosten vuoksi.

Uusi keikkapäivä on saatu sovitettua reilu viikko alkuperäisen päivän perään, ja Rihannan keikka toteutuu Hartwall Areenalla sunnuntaina 28. heinäkuuta. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle keikkapäivämäärälle.

Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, voi liput palauttaa niiden ostopaikkaan maaliskuun 15. päivään mennessä. Mahdollisten lippupalautusten myötä lippuja voi palautua myyntiin, ja näitä lippuja voi tiedustella Tiketistä.


RIHANNA

Rihanna pitää parhaillaan johtoasemaa maailman listoilla Diamonds-hitillään, josta on tullut hänen uransa nopeimmin listakärkeen noussut single. Biisi on lohkaistu Rihannan marraskuussa julkaistulta tuoreelta albumilta Unapologetic, joka on barbadoslaisneidon seitsemäs albumi vain seitsemässä vuodessa.

Kuusinkertainen Grammy-voittaja ja seitsenkertainen Billboard Music Awards -voittaja Rihanna on myynyt maailmanlaajuisesti yli 37 miljoonaa albumia. Tämän lisäksi Rihannan kappaleita on myyty yli 146 miljoonaa digitaalisesti, ja hän pitääkin parhaillaan paikkaa kaikkien aikojen eniten digitaalisia julkaisuja myyneenä artistina.
 

SIIRTYVÄ KEIKKA:

La 20.7.2013  > Su 28.7.2013 (UUSI KEIKKAPÄIVÄMÄÄRÄ!)

Helsinki, Hartwall Areena

Ovet klo 18.30

 

Kilpailut

Uusimmat