Iskelmätähti yllättyi faniensa määrästä ja uskollisuudesta

05.12.2012 21:52 -

Jukka Kuoppamäen 70-vuotisjuhlakiertue Kotiinpaluu jatkuu suuren kysynnän vuoksi keväällä 2013.

Viime syksynä alkanut kiertue matkaa tällä kertaa Kainuuseen, Lappiin, Pohjanmaalle, Hämeeseen, Uudellemaalle, Savoon, Karjalaan ja Kaakonkulmalle. Jukka konsertoi kaikkiaan viidellätoista paikkakunnalla. Hänen kevätkiertueensa starttaa 11.03.2013 ja päättyy 14.04.2013

Jukka on erittäin iloinen kevään konserteista ja kommentoi niitä seuraavasti:

- Kestää aikansa ennen kuin kaikki Suomen salit, teatterit ja kesäjuhlat on kierretty. Kotiinpaluu ei suju yhdessä päivässä, sitä täytyy juhlia kokonainen vuosi. Tämä on ollut minulle suuri ja onnellinen elämänmuutos. En aavistanut miten paljon ja miten uskollisia faneja on yhä edelleen, se on minulle selvinnyt vasta keskusteluissa konserttien jälkeen. Niinpä jatkan iloisin mielin tätä elämäni valtatietä maan laidasta laitaan ja päästä päähän.

Jukan kiertueohjelmistoon kuuluu uusien kappaleiden lisäksi hänen suurimpia hittejään vuosien varrelta; niin iskelmää, folkia, rockia kuin poppiakin. Jukka esittää yhtyeensä kanssa sekä itselleen että muille artisteille kirjoittamiaan lauluja, kuten Satulinna, Anna mulle tähtitaivas, Sininen ja valkoinen, Kultaa tai kunniaa sekä Tämä taivas, tämä maa. Kiertueella kuullaan luonnollisesti myös juuri julkaistun Kotiinpaluu-levyn kappaleita.

Jukka aloitti laulajan uransa jo 1950-1960-lukujen vaihteessa. Hän on säveltänyt ja sanoittanut kantaaottavia lauluja ja puhunut rauhan, rakkauden ja rehellisyyden puolesta sotaa, väkivaltaa ja petollisuutta vastaan. Niin hän tekee tälläkin kertaa. Hän kertoo levyllään ja konserteissaan itseään lähellä olevista asioista; moraalista, etiikasta ja arvoista, jotka nykyään pyörivät liian paljon rahan ympärillä.

Kuva: www.jukkakuoppamaki.net

Kilpailut

Uusimmat