Ozzy Osbourne huolissaan uuden Black Sabbath -albumin vastaanotosta

30.11.2012 19:03 -

Ozzy Osbourne on huolissaan, että osa Black Sabbath -faneista voi tuntea itsensä pettyneeksi bändin tulevaan albumiin. Edellinen albumi Never Say Die ilmestyi 1978.

Osbourne nauhoittaa parhaillaan 15-raitaista albumia kitaristi Tony Iommin ja basisti Geezer Butlerin kanssa - mutta ilman rumpali Bill Wardia, joka sanoo ettei hänelle tarjottu kohtuullista sopimusta olla mukana bändin paluussa.

- Black Sabbath on todella ainutlaatuinen siinä suhteessa ettei mitään ole tehty kaavojen mukaan. Musiikki on todella odottamatonta. Toivon vain etteivät fanit pety uuteen levyyn, sillä he ovat odottaneet tätä kauan, Ozzy kertoo New Zealand Heraldin haastattelussa.

Wardin poissaolo ei ole ollut ainut mutka matkassa bändin jälleenpaluussa, sillä Iommilla todettiin syöpä.

- Se on ollut hänelle todella rankkaa. Mutta  hän on silti saanut kehitettyä mahtavia kitarariffejä.

Sabbathin paluussa on myös uutta puhtia kaikesta huolimatta.

- Mikä on erilaista meidän nykytilanteessa, on se ettei kukaan meistä ole kännissä tai kamoissa, tai mitään sen tyylistä. Olemme kaikki kuivilla ja kontrolloimme itseämme. Emme ärsyynny toisistamme emmekä väittele keskenämme , ja niin sen kuuluu ollakin.

Bändi nimittäin erotti nokkamiehensä vuonna 1979.

- Olimme silloin lapsia, ja meillä oli egot. Kun on 21-vuotias ja saavuttaa sellaisen suosion, niin se vie jonkin verran aikaa että oppii elämään sen kanssa.

- Suosiolla on monta kääntöpuolta: autot, talot, raha, huumeet, fanit - jos olet onnekas selvityäksesi niistä, niin pääset naimisiin. Sitten eroat, menet uudestaan naimisiin - ja se onkin matka.

- Mutta olemme tehneet sen kaiken. Nyt kaikki on pohjimmiltaan kiinni musiikista, ja siitähän se kaikki alkoi. Kykenemme kaikki työskentelemään yhdessä ja siitä tulee nautinto. On ollut todella mukava tehdä tätä levyä, laulaja hehkuttaa.

(Radio Nova, Classic Rock Magazine)

Kilpailut

Uusimmat