Nightwish lanseeraa omat Reinot! Tältä ne näyttävät

31.10.2012 08:34 -

Nightwish-yhtye lanseeraa omat Reino-tossut. Aloite yhteistyöhön tuli bändin taholta. Myyntiin tossut tulevat marraskuun alussa.

- Idea Nightwish-Reinoihin tuli bändin kiertuehenkilökunnalta. Kaverit painavat bussirundeilla omissa Reinoissaan 24/7. Kerran he kysyivät, että pitäisikö hoitaa työsuhde-Reinot joka tyypille. Tutustuessamme Euroopan kiertueella Battle Beast -manageri Kari Penttiseen, joka on hyvää pataa Reinotehtaan hemmojen kanssa, niin tässä sitä ollaan! Taskulaskinta ei hamuiltu missään vaiheessa vaan juhlittiin hienoa layoutia. Upealle kiertuehenkilökunnallekin koittaa pian joulu, kun Reinot saapuvat suoraan Lieksan tuotantohihnoilta. Made in Finland, Nightwish-manageri Ewo Pohjola kommentoi ideaa.

Monet bändit ja urheiluseurat ovat teettäneet faneilleen omat Reinot kuten Negative, Katri Helena, Petri Nygård, Tappara, Jokerit sekä muut jääkiekko- ja jalkapallomaajoukkueet. 

Ensimmäiset Reinot valmistuivat Tampereella pulavuotena 1932 - samaan aikaan, kun valmistui maailman ensimmäinen sähkökitara. Tossut ovat pysyneet siitä asti alkuperäisessä kuosissa ja mallissa. Tossut ovat saavuttaneet klassikkoaseman ja niitä on myyty lähes kaksikymmentä miljoonaa paria.

Nightwish lanseeraa myös oman viinin loppuvuodesta. Yhtyeen mukaan Keski-Espanjasta lähtöisin oleva viini on tyyliltään roteva ja uhmakas.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat