Suomalaisen bändin voittojuoksu jatkuu - uusi albumi listojen kärkeen

01.10.2012 16:57 -

Elonkerjuun uusi albumi Ilon pirstaleet meni suoraan Suomen virallisen albumilistan sijalle yksi.

Albumi nousi myös perjantaina julkaistun Rumba-lehden listaykköseksi. Reilu viikko sitten perjantaina julkaistu albumi oli todella odotettu, sillä se myi kultaa vain parissa päivässä. Albumi nousi myös heti julkaisun jälkeen iTunes-listan ykköseksi.

- Jos pitäisi vastata urheilijatoimittajan kysymykseen, että miltä nyt tuntuu, niin maitohappovaahdon ja mustikkamehun välistä osaisin varmaan vastata niinkin tyhjentävästi, että hyvältä, toteaa Elonkerjuun laulaja Juha Lagström.

- Kaikkein eniten minua lämmittää palaute, jota ihmiset ovat antaneet kuunneltuaan levyä, että se vain paranee joka kuuntelukerralla, Juha jatkaa.

Elonkerjuun ensimmäinen single, Viistäköön siipeni maata, sai hienon vastaanoton radioiden sekä fanien keskuudessa. Kappale nousi heti ilmestyttyään iTunesin ykköseksi, Radio Novan Top 200 juhannuslistalla se äänestettiin sijalle kaksi ja oli Iskelmäradion listan ykkösenä yhdeksän viikkoa peräkkäin. Toinen single on nimeltään Surun ja ilon kaupunki, joka nousee parhaillaan radiolistoilla.

(Radio Nova, Sony Music)

Kilpailut

Uusimmat