Musikaali Suomen legendaarisimmasta rock-yhtyeestä

19.09.2012 23:16 -

Musikaali kertoo legendoista ja legendaarisesta suomalaisesta rock-yhtyeestä, jonka tapa tehdä musiikkia ja esiintyä oli ennennäkemätöntä: Remu And The Hurriganes!

Kuva: Risto Vuorimies

Musikaali vie kiehtovalle matkalle Remun ja Hurriganes-yhtyeen maailmaan. Vuonna 1971 Remu, Ile Kallio ja Cisse Häkkinen perustivat Hurriganes yhtyeen, joka teki lähtemättömän vaikutuksen suomalaiseen rock-historiaan. Pian alun jälkeen kitaristiksi vaihtui legendaarinen kitaravirtuoosi Albert Järvinen. Tämä vauhdikas rock-musikaali ei takuulla jätä ketään kylmäksi, sillä saavuttihan Hurriganes alusta alkaen mainetta hurjalla ja energisellä lavaesiintymisellä, jollaista ei oltu aikaisemmin Suomessa koettu! Musikaalissa kuullaan kaikki Hurriganesin parhaimmat hitit, kuten Get On, My Only One, Hot Wheels ja Bourbon Street.

Käsikirjoitus valmistuu kovaa vauhtia, ja soittoharjoitukset ovat jo alkaneet. Uuden hankkeen takana on Palatsin lisäksi myös itse elävä legenda, Henry ”Remu” Aaltonen, mikä onkin tärkeää, sillä Remu  on the Great Grandfather of Rock´n roll!

Kilpailut

Uusimmat