Nyt puhuu Tiina Jylhä: Ylen A-studion toiminta oli asenteellista ja virheellistä

19.09.2012 10:12 -

Useat suomalaiskirurgit ovat poistaneet Virossa otettuja rintaimplantteja vuodenvaihteen silikonikohun jälkeen, kertoo Ylen A-studio.

Maanantain A-studion mukaan naisille on jo vuosien ajan laitettu Virossa eri rintaimplantteja kuin mitä he ovat luulleet saavansa.

Ohjelman mukaan niin kutsutut PIP- ja M-implantit hajoavat ja vuotavat muita implantteja useammin sekä lisäävät tulehdusriskiä.

Ohjelmassa annettiin yhtenä esimerkkinä kauneuskirurgian yrittäjä Tiina Jylhä. Häntä yritettiin tavoitella ohjelmaan haastatteluun, mutta hän kieltäytyi.

Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew tavoitti keskiviikkona 19.9 langan päähän Tiina Jylhän, joka vastaa nyt Ylen esittämiin syytöksiin.

- Pettymys on erittäin suuri tähän Ylen tasoon, ja millä tasolla siellä toimittajat toimii ja miten asenteellista ja alatyylistä se heidän toimintansa on.

- M-implantista sen verran, että nää toimittajat voisivat ottaa selvää, mistä implanteista puhuvat. Kun ei ole tietoa, niin sekoitetaan kaikki merkit keskenään. Esimerkiksi M-implantti ei edelleenkään ole kielletty, joskaan me ei sitä käytetä, Tiina huomauttaa.

- Heillä kaikilla (asiakkailla) on implanttipassit. He itse saavat päättää ja itse tekevät valinnan, minkä implantin he haluavat. Meillä on käytössä täysin samat implantit, kuin Suomessa, Jylhä muistuttaa.

- Ei välttämättä enää kaikki, mitä on Suomen rajojen ulkopuolella ole moskaa! Ei täällä (Virossa) ole ainakaan enempää huijareita, kuin Suomessa!

Tiina Jylhä kritisoi voimakkaasti Ylen toimittajan tapoja työskennellä Virossa ja jutun yhteydessä muutenkin.

- Jouduttiin soittamaan poliisit perään. Mennään sellaisiin paikkoihin kuvaamaan, minne tarvitaan kuvausluvat, Tiina ihmetteli Ylen toimittajan toimintaa Virossa.

Tiina Jylhä ei itse suostunut Ylen A-studion haastatteluun, koska koki toimittajan työskentelyn alatyyliseksi.

- Jos on niin asenteellinen ja alatyylinen ihminen asialla, joka ensinnäkin soittaa ja käyttää sellaista kieltä naiselle, Tiina kertoo. Jylhä ei halunnut kertoa ääneen sitä, mitä toimittaja puhui hänelle.

Kaikesta huolimatta Jylhän työt jatkuvat normaalisti ja asiakkaita riittää.

- Just eilen poistettiin yhdeltä sellaiselta ihmiseltä implantit, jolle oli Suomessa laitettu väärät implantit. Ne on mulla täällä pussissa todisteena, että otetaan Yleen yhteyttä!, Tiina napauttaa haastattelun loppuun.

Kuva: tiinajylha.com

Kuuntele koko haastattelu:

Kilpailut

Uusimmat