Tästä naisesta povataan seuraavaa kansainvälistä supertähteä - Lady Gaga ja Rihanna ihastelevat

05.09.2012 21:46 -

Vapiskaa Nicki Minaj ja Lil Kim, uusi haastaja on löytynyt. Vasta reilu parikymppinen Azealia Banks on saanut musiikkimaailman polvilleen. Esimerkiksi Rihanna ja Lady Gaga ovat molemmat ilmoittaneet haluavansa työskennellä Banksin kanssa.

Esimerkiksi Rihanna ja Lady Gaga ovat molemmat ilmoittaneet haluavansa työskennellä Banksin kanssa.

Azealia Banks on amerikkalainen räppäri, laulaja ja sanoittaja Harlemista, New Yorkista. Hän sai suurta huomiota vuonna 20011, kun yksi maailman suurimmista musiikkisivustoista nme.com listasi hänet kärkeen vuoden tulokkaana Cool-listallaan. Banks huomattiin myös Briteissä, missä hän nousi Sound of -listalla 5. sijalle vuoden 2012 lupaavimpana uutena kykynä.

Azealia Banksin julkaisi uransa ensimmäisen singlen 212 joulukuussa 2011, jota seurasi 4 kappaleen EP-albumi 1991. Banksin oma mixtape Fantasea, julkaistiin kesäkuussa 2012. 

Allekirjoitettuaan kansainvälisen levytys-sopimuksen, Azealia Banks valmistelee parhaillaan debyyttialbumiaan Broke With Expensive Taste, joka julkaistaan helmikuussa 2013.

Nyt laulajan ovat löytäneet myös lukuisat megatähdet, jotka haluavat työskennellä kilvan hänen kanssaan. Lady Gaga on jo ilmoittanut valmistelevansa duettoa Banksin kanssa. Myös Rihanna on ilmaissut mielenkiintonsa tuoretta räppäriä kohtaan.

Oli miten oli, on sanomattakin selvää, että Azealia Banks tulee olemaan yksi musiikkitaivaan mielenkiintoisimpia uusia nimiä. Hän on jo iso nimi underground-piireissä. Nyt on isompien areenojen vuoro.

(Radio Nova, nme.com, Digital Spy)

Kilpailut

Uusimmat