Mikael Jungner: Ylen gallupit menevät tunnetusti metsään!

03.09.2012 09:48 -

Mikael Jungner kommentoi omaan räväkkään tyyliinsä esimerkiksi Ylen julkaisemia kunnallisvaali galluppeja.

Sairaslomalla parhaillaan kansanedustajan työstä oleva Mikael napauttaa entistä työnantajaansa sen gallupeista. Ylen sunnuntaina 2.9 julkaiseman gallupin mukaan Perussuomalaisten kannatus on kasvanut jopa kolminkertaiseksi sitten viime kunnallisvaalien. Puolueelle ennakoidaan 15,8 prosentin kannatusta. Edellisissä kuntavaaleissa perussuomalaisten kannatus oli 5,4 prosenttia.

- Ylessä on paljon hyvää, mutta nää Ylen gallupit ovat historiallisesti tunnettuja siitä, että ne menee aina pieleen. Muistan aikoinaan, että niistä luovuttiin, koska ne menee aina niin metsään.

- Se mikä on selvää on se, että Perussuomalaiset on taas löytäneet sen intonsa. Nehän oli vielä tossa keväällä, näin ulkopuolisen silmin vähän maassa, ja nyt siellä on taas intoa siinä tekemisessä.

- Kyllä tuo trendi on aika selkee, varsinkin viime kuntavaaleihin verrattuna, Perusssuomalaiset ottaaa selkeen voiton, Jungner pohtii.



Mikael puhui avoimesti kokemastaan sydänkohtauksesta. Se pysäytti, mutta ei liikaa. Energiaa riittää.

- Ajattelen, että aika on rajallinen, olet kuolevainen, joten tee asioita joilla on merkitystä. Älä tyydy rutinoituun olemiseen. Pistä potkua jokaiseen päivään ja hetkeen, Jungner miettii elämäänsä kohtauksen jälkeen.

- En elä viimeistä päivää, vaan elän kestävämmin. Jännä juttu on se, että sydänkohtauksen jälkeen tuntee olevansa täynnä energiaa. Nyt vain pitää huolen siitä, ettei käytä sitä kaikkea aamun ekoina tunteina, Jungner kuvaa.



(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat