Tappouhkauksia saanut järjestäjä vetäytyy "lasten missikisoista" Kuuntele haastattelu

30.08.2012 13:35 -

Liv-kanavan Supermarjo ja tytöt -sarjasta tuttu Marjo Niittyviita aikoo syksyn aikana järjestää pienten tyttöjen kauneuskisat. Tämä on aiheuttanut ennennäkemättömän palauteryöpyn eri medioissa. Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew soitti Marjolle ja tiedusteli lisää asiasta.

Esimerkiksi Adressit.com -sivuilla "Ei lasten missikisoille" -adressi on kerännyt vajaassa vuorokaudessa lähes 5000 nimeä.

Marjo halusi haastattelussa oikoa lapsimissi-kohua heti alkuun.

- Ei todellakaan ole kysymys mistään lapsimissikisoista. Tää oli ihan ehdoton juttu, että ei saa mainita mistään "lapsimissikisoista", Marjo kertoo Radio Novassa.

- Sitten se lukee "kissankokoisilla" kirjaimilla lehdessä. Nyt tästä on noussut ihan järjetön kohu, Marjo suree. -Koko Suomi ampuu mut alas!

- Mä oon 12 vuotta järjestänyt lapsille erilaisia muotinäytöksiä. Kaikki on tykänneet. Nyt oli tarkoitus järjestää tytöille "päivä prinsessana" -tapahtuma.

- Sit multa on kysytty jo pitkän aikaa, voisinko ottaa (järjestettäväksi) jotain missikilpailua. Sanoin, että mä en halua laittaa lapsia mihinkään kauneusjärjestykseen, mutta voidaan järjestää tällainen tapahtuma.

Tapahtuman järjestäminen on tuonut todellisen uhkan Marjon ja hänen lähipiirin ympärille.

- Oon saanut tappouhkauksia. Mä oon joutunut viranomaisille siirtää tän. Mulla on perheeseeni kohdistunut, sekä itseeni, että lapsiini erittäin iso vaaran uhka tällä hetkellä.

- Aion vetäytyä kokonaan pois "kisasta". Näin teen, koska perhe on ykkösasia.

Marjo kertoo myös, ettei aio ryhtyä toimenpiteisiin Ilta-Sanomia vastaan asiassa.

Niittyviita oli järjestämässä loka-marraskuun aikana pääkaupunkiseudulle kauneustapahtumaa alle 12-vuotiaille tytöille. Tapahtumassa piti olla kaksi sarjaa, 6–8-vuotiaiden sekä 9–12-vuotiaiden sarja.

Kuuntele koko haastattelu:



Katso tästä lisää lapsimisseistä Yhdysvalloissa:



(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat