Tällainen oli kesän viimeinen Kansalaiskopteri-matka! Katso kuvat!

05.08.2012 20:40 -

Radio Nova on lennättänyt kuuntelijoitaan pitkin kesää Kansalaiskopterilla ympäri Suomea, tarjoten huiman määrän elämyksiä, muistoja ja seikkailuja! Viimeiset kopterilennot lennätään 4-5.8.

Viimeiselle lennolle kaikki saivat itse ehdottaa ohjelmaa ja matkan mahdollista kohdetta. Ja hakemuksia tuli! Kiitos niistä!

<cms gallery "Kuulijanehdotus" "8" />

Hakemuksien peruteella reissuun lähtivät erähenkiset Susanna ja Timo, jotka ovat menneet naimisiin aiemmin tänä vuonna. Heidän häälahjatoive oli kopterilento, mutta he eivät sitä saaneet. Sen sijaan he saivat T-paidat, joissa lukee Mr. ja Mrs. Kopteri siitä syystä, että Timoa on aina sanottu Kopteriksi. Tämä kopterilento on pariskunnan unelmien täyttymys!



Lauri Salovaara ja Eppu Salminen soittivat kaksikolle, joka oli juuri päässyt Saimaalle. Seikkailu alkakoon!



Lauri ja Eppu soittivat lauantaina uudestaan Saimaan suuntaan. Miten matka on sujunu tähän mennessä? Missä he olivat juuri nyt?



Eppu Salminen soitti kaksikolle Saimaalle ja summasi, mitä kaikkea oli takana ja vielä edessä. Tuleva kopterimatka jännitti:



Lauri Salovaara soitti juuri kotiin päässeille Susannalle ja Timolle, jotka vihdoin pääsivät kopterin kyytiin. Viikonloppu oli ollut täynnä upeita kokemuksia, kuuntele tästä lisää:

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat