Pori Jazz -esiintymisensä perunut brittitähti: Olen erittäin pahoillani - olisin halunnut tulla Suomeen

27.07.2012 10:45 -

Huippusuositun brittilaulajatar Paloma Faithin oli määrä esiintyä viime viikonloppuna Pori Jazzeilla, mutta keikka kuitenkin peruttiin. Tähti kertoi Radio Novan haastattelussa olevansa todella pahoillaan peruuntumisen johdosta.

- Olin todella, todella pettynyt, kun en päässytkään saapumaan Pori Jazzeille. Syynä oli manageriporras, joka oli bookannut minut samaan aikaan myös muualle. Olen pahoillani, sillä olisin halunnut tulla Suomeen.

- Yritämme saada nyt uuden keikkapäivän sovittua, joten lupaan kyllä tehdä kaikkeni, jotta pääsen tulemaan sinne, Faith kertoo.

Suomen-esiintymisen sijaan laulaja kantoi samana päivänä hetken Lontoon olympialaisten soihtua. Tähden mukaan kyseessä oli todellinen kunnia.

- Minut pyydettiin kantamaan soihtua, sillä olen kotoisin Itä-Lontoosta. He eivät olisi voineet kutsua parempaa henkilöä, sillä olen ylpeä lontoolaisuudestani. Se oli hienoa ja yksi sellaisista tilanteista, joka on ohi ennen kuin tajuatkaan. Soihdun kantaminen oli myös minulle ele, joka oli hyvä tapa osoittaa sitä monimuotoisuutta, mitä Lontoo edustaa. Enkä tarkoita monimuotoisuutta pelkästään kansallisuuksien suhteen, vaan myös taiteellisessa mielessä.

Fall To Grace -kakkoslevynsä toukokuun lopussa julkaissut Faith on ehtinyt niittää jo melkoista suosiota. Laulajan faneihin kuuluu muun muassa popin legenda Prince, joka järjesti naiselle yllätyksen viime vuonna kesken keikan.

- Minut kutsuttiin viime vuonna esiintymään Princen Kööpenhaminssa järjestämille festareille. Olin heittämässä keikkaani kun huomasin yleisön yhtäkkiä alkavan hurraavan entistäkin äänekkäämmin. Katsoin taakseni ja näin Princen istumassa tuolissa takanani. Se oli tilanne, jossa en olisi koskaan voinut kuvitella olevani. Juttelimme myös keikan jälkeen - hän antoi minulle vinkkejä siitä, miten olla hyvä esiintyjä.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat