Suomessa esiintyvän hittibändin jäsen tunnustaa: En tiedä ketä yhtyeeseemme kuuluu

27.07.2012 09:45 -

Kotkan Meripäivillä perjantaina esiintynyt Rednex tarjosi kattauksen 90-luvun tunnelmaa. Pitkän uran tahkonnut bändi toimii melkoisen poikkeuksellisella tavalla.

Muun muassa Wish You Were Here ja Cotton Eye Joe -hiteillään 90-luvun puolivälissä listoja hallinnut Rednexiä ei toteuteta aivan perinteisellä tavalla. Bändissä kun ei ole yhtä pysyvää kokoonpanoa, vaan yhtye nähdään eri keikoilla eri miehityksin.

Kotkan kokoonpanoon kuuluu Ace Ratclaw, jonka mukaan vaihtuvaan kokoonpanoon on selkeä syy.

- Tämä ei ole sinänsä mitään uutta - Rednex on aina ollut hieman erilainen. Meidän show'mme vaatii paljon energiaa. Sillä useimmiten keikkamme ovat todella vaativia, yhtyeessä oleminen on enemmän kuin työtä - se on elämäntyyli. Se on vaativaa. Siitä syystä meidän on pidettävä välillä taukoa. Tällainen toimintamalli on hyvä myös siitä syystä, että kaikki voivat keskittyä samalla myös muihin projekteihinsa.

Ratclaw myöntää nauraen, ettei edes hän ole täysin selvillä bändin kokoonpanosta.

- Olen pahoillani, mutta tuota ei kannata kysyä minulta. Minä en ole kartalla siitä, ketä kaikkia mukana on. Meitä on kuitenkin aika paljon.

Radio Nova on vahvasti mukana Kotkan Meripäivä-Areenalla huippuartistien kera. Konsertit juontavat Radio Novan Ari Hursti ja Kristoffer Ignatius. Tänään Meripäivillä nähdään Rednexin lisäksi esiintymässä muun muassa Haddaway ja Roxette. Huomenna lauteilla nähdään ainakin Happoradio, Popeda ja Yö. Lue lisää täältä.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat