Carmen Grayn uusi musiikkivideo ensiesityksessä Radio Novalla - Katso!

24.07.2012 08:14 -

Life can be beautiful on Carmen Grayn uutuussingle. Kappaleen musiikkivideon ensiesitys Radio Novalla tiistaina 24.7. Katso video!

Carmen Grayn neljäs albumi on hyvää vauhtia valmistumassa, albumin sävellyksistä ja sanoituksista vastaavat veljekset Tommi Tikka ja Lauri "Lappe" Holopainen.

Carmen Gray on yhtye, joka on tehnyt kovaa työtä menestyksenä eteen ja sijoittanut bändiin pienen omakotitalon verran rahaa.

Carmen Gray -yhtyeen laulaja Nikke, basisti Pete ja manageri Petteri Kokljuschkin haastattelussa 24.7.2012.

Katso video - Life Can Be Beautiful

- Tämä kappale kertoo enemmänkin meidän suomalaisesta näkökulmasta ihmisestä, kenellä elämä pukkaa mennä vähän ohi kun murehtii pieniä vastoinkäymisiä ja unohtaa ne elämän kaikki pienet asiat. Ihmiset kuitenkin oppivat eniten kantapään kautta - jo pikkulapset ovat sellaisia että kun hyppäävät liian korkealta ja sattuu, niin huomenna sitä ei enää hypätä niin korkealta, Pete kertoo uudesta biisistä.

- Joka biisin kanssa pitää vähän reflektoida omaan elämään. Lappehan näitä biisejä kirjoittaa sen veljen kanssa, että ne ovat kaikki niiden näkemyksiä, eli mun on vain kuviteltava itseni siihen, jatkaa bändin vokalisti Nikke.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat