Idols-tähti Diandralta debyyttialbumi Outta My Head!

06.07.2012 14:39 -

Ihastuttava Idols-tähti Diandra julkaisi debyyttialbuminsa Outta My Head 6. heinäkuuta.

Outta My Head on luonteva, oman kuuloinen kokonaisuus Diandralle. Kappaleet ovat hänelle itselleen tärkeitä ja niiden maailmaan oli helppo samaistua – nuoren naisen ääni ja tulkinta välittyvät levyltä valloittavan aidolla tavalla.

Ihastuttava nuori tähti lähti studiotyöskentelyyn ominaisella energisellä asenteellaan ja levy on valmistunut nopeasti. Tuottajiksi valikoituvat modernin urbaanin musan kysytyt kyvyt Erik Nyholm (tuottaja/biisintekijä, jonka julkaisuja yli 70 maassa, top40 listoilla mm, Saksassa, Hollannissa, Espanjassa, Englannissa, Koreassa, Norjassa) ja DJ RZY eli Antti Riihimäki (Antti Tuisku, Redrama, Uniikki).

Albumilla yhdistyvät raikkaasti Diandralle hienosti sopivat isot cover-biisit ja Erik Nyholmin uudet kappaleet. Diandra esittelee monimuotoista ja uskomattoman vahvaa lauluääntään levyllä suomeksi ja englanniksi. Englanninkielisiä valintoja levyllä ovat mm. Diandran suuren suosikin Lady Gagan jättihitti Born This Way ja Rihannan levyttämä tyttömäisen uhmakas dance-pophitti Only Girl In The World. Lisäksi kuullaan Beyoncen esittämänä tutuksi tullut, omaan tietään kulkemiseen kannustava r&b-hitti Listen ja Whitney Houstonin voimaballadi I Have Nothing. Kotimaisia kappaleita ovat mm. Prinsessa-elokuvan tunnuskappale, Paula Vesalan ja Mariskan koskettava sanoitus Tuomas Kantelisen sävellykseen Prinsessalle ja Tehosekoittimen loistava Maailma on sun aivan uudenlaisena versiona. Erik Nyholmin neljä dance-pop -palaa sopivat Diandran laulettaviksi upeasti ja albumin nimibiisi Outta My Head onkin otettu innostuneesti jo vastaan ekana sinkkuirrotuksena.

Universal Music

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat