Johtava festaripromoottori paljastaa: Tässä ovat kesän kovimmat kotimaiset esiintyjät!

06.06.2012 13:00 -

Suomen johtava festaripromoottori Timo Isomäki ostaa kotimaisia esiintyjiä vuosittain kahden miljoonan euron edestä.

Timo Isomäki ostaa ohjelmat muun muassa Tammerfesteille, Himoksen Juhannukseen, Iskemäfestivaaleille ja Pipefestiin.

- Hyvä festari on sellainen, että siellä kohtaavat yleisön halukkuus nähdä artisteja, hyvät esiintyjät sekä kova palvelutaso. Hinnoittelu on myös tärkeää, ihmisten pitää haluta tulla paikalle. Toki säähaltija on aina merkittävässä osassa. Jos hän on suotuista, alkaa kaikki onnistumisten edelletykset olla kasassa.

- Isot tapahtumat ovat tulleet niin suureksi osaksi ihmisten arkea, että niiltä osataan odottaa tiettyä tasoa palveluissa ja esiintyjissä. Palvelujen kehittymyminen on se suurin muutos, mikä viime vuosina on tapahtunut festareilla. Asiakkaat tahtovat asua lähellä festarialuetta ja mielellään mukavasti, promoottori linjasi.

 

- Tapahtumia on koko ajan enemmän ja enemmän. Varsinkin ruuhka-Suomessa tarjontaa on todella paljon, välillä tuntuu, että enemmän kuin kysyntää. Kehä III:n ulkopuolella sen sijaan kysyntä kohtaa tarjonnan, näin ainakin tänä kesänä toivotaan, Timo Isomäki analysoi.

Kun puhutaan festariesiintyjistä, on biisillä merkitystä.

- Radiosoitto on todella tärkeä asia, se tuo artistille tarvittavaa tunnettuutta. Aika vaikea on alottelevan bändin varaan laskea, jos lipun hinta on lähellä 100 euroa. Se valitettavati menee niin.

 

- Tänä kesänä kovimmat kotimaiset nimet ovat Jukka Poika, Elokuu ja Robin. Ikisuosikkeina täytyy mainita Popeda, , Kotiteollisuus ja Stamina, Isomäki luetteli.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat