Viidakon tähtöset -juontaja Ali paljastaa: Astuin kisaajan ulosteen päälle!

10.05.2012 13:15 -

Radio Novan Kuukka ja Hursti saivat vieraakseen multitalentti Ali Jahangirin, joka on tullut suurelle yleisölle tutuksi viimeistään Subin Viidakon tähtöset -sarjan myötä.

WGH on uusi ja monipuolinen työhyvinvointikonsepti, joka aloittaa taipaleensa työhyvinvointikiertueella. WGH kiertää vuoden 2012 aikana Helsingissä, Tampereella, Lahdessa, Turussa ja Jyväskylässä. Kiertueella ovat mukana muun muassa Ali Jahangir, Mato Valtonen, Leena Sarvi ja Mikko Kuustonen.  Huom! Katso kiertueen uusi aikataulu TÄÄLLÄ

Tästä kiertueesta ja tietysti stand-upista ja Subin suosikkisarjasta Viidakon tähtösistä kävi vieraana Ali Jahangiri. Ali piti huolta, että studiossa raikui nauru heti aamutuimaan! Toki samalla puhuttiin asiaa!



Viidakon tähtöset on herättänyt pitkin kevättä kovasti tunteita puolesta ja vastaan. Samalla on kysyelty, oliko viidakossa eläminen niin vaarallista, kuin paikoin ohjelmassa annetaan ymmärtää?

- Se paikka, missä me oltiin oli nimeltään cobran-kukkula. Käärmeasiantuntijat kävivät siellä yhtenään ja ohjeisti meitä, että aamuisin kello 7-9 välilllä, sekä illalla 16-18 välillä ei kannata liikkua siellä rantakaistaleella, koska se on ihan täynnä käärmeitä, Ali muistelee reissua.

Viidakossa tapahtui paljon hyvin koomisia ja erityisiä hetkiä.

- Kyllä mä siellä olen astunut erään kilpailijan kakan päälle, Ali paljastaa. Mutta ei mennä siihen sen syvällisemmin!

Kuuntele itse:



(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat