Uskomattomat kuvat julki: Rohkean naisen taistelu hevosensa rinnalla mudassa

28.02.2012 17:15 -

Daily Mail -lehti esittelee uskomattoman kuvasarjan rohkeasta nuoresta äidistä, joka taistelee rakkaan hevosensa hengen pelastamiseksi mudasta kolmen tunnin ajan.

Nicole Graham oli iltapäivällä ratsastamassa tyttärensä kanssa meren rannalla, lähellä Geelondia Melbournessa Australiassa.

Yhtäkkiä hänen 18-vuotias hevosensa, Astro, upposi mutaan ja vajosi yhä syvemmälle vetiseen hiekkaan. Varoituksistaan huolimatta sama kävi hänen tyttärelleen, ja lopulta he kaikki olivat vajonneet mutaan.

Graham onnistui pelastamaan Paris tyttärensä, sekä toisen hevosista turvaan, mutta Astron kamppailu mudassa painoi suuren hevosen yhä syvempään maahan.

Mudasta selvinnyt tytär kiiruhti autolle soittamaan apua, kun Graham puolestaan jäi hevosensa avuksi mutaiseen rantaan. Pelko oli aiheellinen, sillä lähestyvä vuorovesi hukuttaisi hevosen hetkessä.

Kolmen tunnin ajan Graham taisteli hevosensa vierellä mudassa, pitäen muun muassa sen kaulaa vesirajan ulkopuolella ja rauhoittaen sitä pelastusyritysten aikana.

Lopulta hevonen saatiin pelastettua mudasta, joskin se oli täysin uupunut kokemuksistaan. Pelastajien mukaan hevosen mahdollisuudet selviytyä olisivat olleet paljon heikommat, ilman sen omistajan antamaa apua ja rauhoittelua.

KATSO USKOMATTOMAT JA KOSKETTAVAT KUVAT TAPAHTUMISTA DAILY MAILIN SIVUILTA


LUE MYÖS:

Sari Seppälä teki muodonmuutoksen hiuksilleen - katso lopputulos

Poliisiopisto -elokuvien moottoriturpa Michael Winslow sekoitti radiolähetyksen! Kuuntele!

The Rasmus vieraili Radio Novassa - kuuntele haastattelu!

(Radio Nova, Daily Mail)

Kilpailut

Uusimmat