Prinsessan etunimi voi olla suomalaisille hankala

24.02.2012 12:30 -

Prinsessan kutsumanimi Estelle voi olla suomalaisille hankala, koska se lausutaan ilman lopussa olevaa e-kirjainta, arvioi Tukholman kirjeenvaihtaja Kari Lumikero.

 

Prinsessan seuraava nimi Silvia tulee tietenkin äidinäidiltä. Kolmas nimi Ewa on Danielin äidin nimi. Viimeinen nimistä, Mary, on peräisin kuninkaallisen suvun Englantilaisista juurista.

- Monet Tukholmalaiset pitivät etunimeä vähän kummallisena, Lumikero kertoo.

Kuuntele koko raportti:



LUE MYÖS:

Hovi vahvistaa: Prinsessa Victoria synnyttää! Ruotsin kruununprinsessa Victoria on kiidätetty sairaalaan. Ruotsin hovi vahvistaa uutistoimisto TT:lle, että Victorian synnytyksen aika on... Tällainen on Ruotsin uusi prinsessa! Ylpeä isä, prinssi Daniel kertoi torstai-aamuna kello 8.00 Suomen aikaa Kruununprinsessa Victorian... Ruotsiin syntyi kruununperillinen - tyttö tuli! Ruotsiin on syntynyt kruununperillinen, vahvistaa prinsessa Victorian puoliso prinssi... Kuninkaallisia tänään Turussa - katso parhaat katselupaikat Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja hänen puolisonsa prinssi Daniel aloittavat aamupäivällä kaksipäiväisen vierailun... Radio Nova Tukholmassa: Prinsessan nimeksi Tarja? Ruotsissa alkoi viime yönä huima mediamylläkkä, kun kruununprinsessa Victoria kiidätettiin sairaalaan synnyttämään ja kun hän sitten muutama tunti myöhemmin...

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat