Music On Wheels tuo kotimaisen musiikin lähelle - nämä artistit mukana!

12.09.2011 13:57 -

Music On Wheels (MOW) on kotimainen musiikkiohjelmasarja, jonka keskiössä ovat artistien väliset kohtaamiset ja - tietenkin - loistava musiikki.

Kahdeksanosaisen ohjelman jokaisessa jaksossa vierailee kaksi musiikkialan vaikuttajaa, jotka vaihtavat mietteitään musiikin ja sen tekemisen eri osa-alueilta. Vieraina nähdään niin pitkän linjan muusikoita ja eläviä legendoja, kuten Vexi Salmi ja Pelle Miljoona kuin myös  2000-luvun menestyjiä, kuten Chisu ja LCMDF. Oman tunnelmansa ohjelmaan luovat kohtaamispaikat. Artistit eivät vaihda ajatuksiaan kliinisessä studiossa haastattelijan johdolla, vaan keskenään mitä mielenkiintoisimmissa paikoissa, kuten vaikkapa Tammerkosken rannalla. 

- Kysymys kuului: kenet haluaisit tavata, missä ja miksi? Tämä kysymys esitettiin karismaattisille artisteille kotimaisen musiikin eri saroilta.Tästä seurasi mielenkiintoista keskustelua, maustettuna ainutlaatuisilla livetaltioinneilla.

Music On Wheels on syntynyt rakkaudesta musiikkiin, mutta ei tarvitse olla hardcore-musiikkidiggari voidakseen nauttia ohjelmasta, kommentoi MOW:n vastaava tuottaja Anssi Jortikka.

Ohjelma ei jää pelkästään puheen tasolle, vaan joka jaksossa saadaan nauttia livemusiikista parhaimmillaan.

Livetaltiointeihin on mahdollisuus päästä yleisöksi. Ohjelman Facebook-sivuilta saa tuoreimmat tiedot tulevista taltioinneista ja kuvauslokaatioista.

ARTISTIVIERAAT JAKSOJÄRJESTYKSESSÄ:

LCMDF & Knipi Egotripistä Live: LCMDF (akustisesti)

Rane Raitsikka & Pelle Miljoona Live: Notkea Rotta & Rane Raitsikka

Paleface & Mirel Wagner Live: Paleface (& Mirel Wagner)

Jarkko Martikainen & Marko Annala Live: Mokoma (akustisesti)

Vexi Salmi & Costello Hautamäki Live: Costello Hautamäki

Jori Sjöroos & Chisu Live: Magenta Skycode

Mikko Von Hertzen & Santtu-Matias Rouvali Live: Von Hertzen Brothers

Ismo Alanko & Jukka Orma Live: Ismo Alanko

Music On Wheels Subilla la 24.9. klo 23.00 alkaen.
 

Kilpailut

Uusimmat