Adele peruu jälleen konsertteja - tuhoaako tupakointi laulajatähden äänen?

10.09.2011 15:00 -

Maailman kysytyimpiin laulajiin lukeutuva Adele on joutunut jälleen perumaan konserttejaan hengitystieinfektion takia.

 

Lääkärit määräsivät Adelen vuodelepoon ja peruuttamaan viikonlopun konserttinsa. Kyseessä on jo toinen viikko, jolloin laulajatähti joutuu peruuttamaan kaikki menonsa. Peruuntuneet konsertit ovat osa hänen syksyn Britannian kiertuetta.

Laulajatähti pahoittelee tapahtunutta kotisivuillaan, minne hän on lähettänyt sympaattisen kuvaviestin ja kirjoituksen: Im So Sorry.

Adele on kärsinut jakuvista hengitystieinfektioista kuluneen vuoden aikana. Adele on myöntänyt, että osa syy on hänen mielihalunsa alkoholiin ja tupakkaan.

- Lopetin tupakoinnin kahdeksi kuukaudeksi. Se oli hirveää. Minulla oli kurkunpääntulehdus noin viikkoa ennen kuin albumi tuli ulos ja se oli pelottavaa. Lopetin tupakoinnin, juomisen, kaiken tulisen ja kirpeän juomisen ja syömisen, sekä kahvin juomisen. Se oli aivan he****in tylsää. Kun albumini meni Yhdysvalloissa listan kärkeen, istuin huoneessani ja katsoin televisiota koska en voinut puhua kenellekään. Ääneni oli parempi kun en polttanut, mutta ennemmin pidän hauskaa ja annan ääneni kärsiä siitä, Adele uhosi alkuvuodesta.

LUE MYÖS:

Pilaako tupakointi laulajasensaation äänen - jälleen huippukeikka ohi Brittilaulaja Adele on joutunut puremaan hammasta urakalla, sillä hän joutui kieltäytymään duetosta yhdessä Beyoncen... Brittitähti Adele tekee musiikkihistoriaa! Brittilaulaja Adele menestyy Euroopan lisäksi erinomaisesti myös... Kaksi artistia valtasi albumilistan neljä kärkipaikkaa! Britannian musiikkilistoja hallitsevat nyt kaksi nimeä: Amy Winehouse ja... Adele teki musiikkihistoriaa! Brittitähti Adele on noussut suuresta tuntematomuudesta muutamassa vuodessa megatähdeksi, jota ylistävät myös muut... Popin megatähdet suunnittelevat duettoa! Alicia Keys ja Adele suunnittelevat yhteistä duettoa, paljastavat... Adelen menestys on pienten levy-yhtiöiden pelastus Briteissä Brittitähti Adele on antanut omalla valtavalla levymyynnillään hurjan piristysruiskeen pienille,... Adele - Set fire to the Rain 21-vuotias Adele julkaisi toisen albuminsa, 21, tammikuussa. Set Fire to the Rain seuraa megahittiä Rolling in the... Brittisensaatio: -Ennemmin kuulostan pa*****a kuin lopetan tupakoinnin!  Adele lopetti tupakoinnin – kahdeksi... Adelen albumi on historian ladatuin Yhdysvalloissa Adelen menestykselle ei näy loppua. Brittitähden kakkosalbumia 21 on myyty nyt digitaalisesti... Beyonce listakärkeen uutuusalbumillaan Beyonce on noussut Britannian albumilistan kärkeen uutuuslevyllään... Tämä levy tulee olemaan joulun myyntitykki Brittitähti Adele on noussut levykauppiaiden suosikiksi yli 10 miljoonan albumin... Tämä artisti myi ensimmäisenä miljoona albumia digitaalisesti Eminem sai nimensä historian kirjoihin, kun hänestä tuli ensimmäinen artisti maailmassa, joka on myynyt yli miljoona albumia...


(Radio Nova, Music News)


Kilpailut

Uusimmat