Red Hot Chili Peppers: Me hallitsimme Los Angelesia!

22.08.2011 21:00 -

Anthony Kiedisin mielestä Red Hot Chili Peppersillä oli aika, jolloin yhtye 'hallitsi' Los Angelesia.

RHCP perustettiin vuonna 1983 ja se on kokenut monia miehistömuutoksia vuosien varrella. Tällä hetkellä yhtyeessä vaikuttavat laulaja Anthony Kiedis, basisti Flea, Chad Smith rummuissa ja kitaristi Josh Klinghoffer.

Miehet ovat parhaillaan promoamassa heidän kymmenettä albumiaan I'm With You at the moment. Anthonyn on vieläkin vaikea hyväksyä heidän suurta suosiotaan.

- Emme ikinä ajatelleet, että tulemme olemaan rock'n'roll yhtye aina, Kiedis sanoo brittiläisen The Guardian -lehden haastattelussa.

- Meillä oli vain haaveena päästä soittamaan edes yksi keikka. Sitten kaikki hulluus tapahtui. Me todella hallitsimme Los Angelesia tietyn aikaa - se oli vähän niin kuin meidän oma yksityinen monarkia, Anthony muistelee.

Flea on vähintään yhtä innoissaan yhtyeen uudesta levystä.

Mies on onnellinen, että heillä on nykyään oma fanikunta, eikä enää tarvitse yrittää todistella mitään - biisejä voidaan tehdä ja kirjoittaa rauhassa.

Mutta Flea haluaa myös huomauttaa, että vaikka he ovat taloudellisesti mukavassa tilanteessa, he silti kokevat bändissä olemisen työnä.

- Me olemme tehneet todella paljon rahaa. Me voisimme vain istua rannalla ja syödä burritoja, mutta jopa silloin kun olemme tympiintyneitä toisiimme, niin istumme alas ja työskentelemme. Igor Stravinsky istui pianonsa ääressä joka hemmetin päivä. Joinain päivinä se oli roskaa ja hänen vaimonsa puri korvasta, mutta hän pysyi pianon äärellä. Sama pätee myös Nick Caveen, mies on paras vielä hengissä oleva lauluntekijä. Hän on sanonut, että hän menee töihin! Joka päivä. Ja sitä samaa mekin teemme!", kertoo Flea.

(Radio Nova, Music-News.com)

Kilpailut

Uusimmat