Kelly Osbourne mellakoista: -Armeija kadulle!

10.08.2011 09:44 -

Sharon ja Kelly Osbourne kommentoivat Englannin mellakoita: -Järjetöntä!

Levottomuudet alkoivat Tottenhamin kaupunginosassa viime viikonloppuna sen jälkeen kun poliisi oli ampunut miehen pidätyksen yhteydessä. Miehen perhe piti hiljaisen mielenosoituksen poliisiaseman edessä lauantai-iltana ja vaati saada tietoa tapahtuneesta. Nuorisojoukot alkoivat heitellä kiviä ja tiiliä mellakkapoliisia kohti, murtautua kauppoihin ja sytyttää taloja ja autoja palamaan. Ympäri maata levinneet mellakat jatkuivat jo neljättä yötä. Levotonta oli eritoten Manchesterissa, missä poliisi kuvaili yön mellakointia pahimmaksi kolmeenkymmeneen vuoteen.

Useat julkisuuden henkilöt ovat kommentoineet mellakoita Twitterissä.

-Maailma on tullut hulluksi, mitä Englannissa tapahtuu?! Järjetöntä!, englantilaissyntyinen Sharon Osbourne kommentoi Twitterissä.

Hänen tyttärensä Kelly on myös kommentoinut olevansa järkyttynyt näkemästään, ja on epätoivoisesti yrittänyt saada kiinni Lontoolaisia ystäviään.

-Kaikella kunnioituksella, poliisia ei ole koulutettu käsittelemään tämän kokoluokan tapahtumia, joten miksi he eivät tuo armeijaa kaduille? Ja jottei tulisi epäselvyyksiä, en sano että poliisit olisivat tyhmiä, heitä ei ole vain koulutettu tarpeeksi, Kelly vaahtosi tweeteissään.

Väitetään, että mellakoitsijat käyttävät Twitteriä ja muita sosiaalisia  medioita koordinoidessaan väkivaltaisuuksia. Lontoon poliisi on pyytänyt vanhempia pitämään lapsensa kotona iltaisin.

Britannian hallituksen kriisikomitea kokoontuu pääministeri David Cameronin johdolla tänään. Parlamentti on kutsuttu koolle huomiseksi.

(Radio Nova, Music News)

Kilpailut

Uusimmat