Helsinki Samba Carnaval -juhlakulkue tuo lattaritunnelmia pääkaupunkiin!

11.06.2011 09:00 -

Helsinki Samba Carnaval järjestetään nyt jo 21. kerran. Tapahtuma on yksi Helsingin suurimpia ilmaisia yleisötapahtumia. Tapahtumaan odotetaan kymmeniä tuhansia katselijoita.

Kulkueessa on mukana 7 sambakoulua eri puoililta Suomea, sekä muita esiintyviä ryhmiä, yhteensä yli 1000 tanssijaa ja soittajaa.

Brasilialaisten sambakollegoiden mukaan Helsinki Samba Caranavalin taso vastaa Rion karnevaaleja, vain mittakaava on pienempi.

Yksi sambakouluista on helsinkiläinen Imperio do Papagaio. Ensimmäistä kertaa Papagaio osallistui sambakarnevaaleille jo vuonna 1990 Ruotsissa. Koulu on lähes aina sijoittunut sambakilpailuissa kolmen parhaan joukkoon, joukossa on lukuisia ykköstiloja.

Aamun Radiossa vierailleet tanssijat Kati Borgers ja Kirsi Salo kertoivat sambasta tanssilajina, sekä mitä tapahtuu Helsinki Samba Carnaval -karnevaalikulkueessa!

<cms gallery "Sambaryhmä aamussa" "17" />
Kuuntele haastattelu tästä:



Helsingin seudun liikenne muistuttaa, että tapahtuma saattaa viivästyttää raitioliikennettä Helsingin keskustassa päivällä. Lisäksi bussilinja 16 ajaa poikkeusreittiä.



(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat