Janne Kataja: Tämä on ollut aikamoinen sokki

03.06.2011 10:45 -

Käräjäoikeuden päätös Janne Katajan hometaloasiasta saatiin keskiviikkona. Päätös ei ollut suotuisa Jannelle ja hänen perheelleen. Radio Novaan on tullut paljon viestejä huolestuneilta kuuntelijoilta. jotka kyselevät Jannen vointia.

Maria Leppänen ja Milla Mattila soittivat Jannelle, ja kyselivät tilanteesta.

– Kyllä tämä on ollut aikamoinen sokki. Varmaan minun ja Ullan elämän hirveimpiä päiviä. Tämä tuli niin puun takaa yllätyksenä, ja on epäoikeudenmukainen olo. Vaatii paljon itsensä kokoamista, että pystyy saamaan rationaalisia ajatuksia päähänsä, Janne kuvailee tunnelmiaan.

Janne kertoo pystyneensä syömään ja nukkumaan, mutta toteaa olevansa väsynyt.
– Nyt pitäisi nousta ylös ja lähteä ulos eikä linnoittautua tänne kämppään. Tietynlainen väsymys iski heti päälle, ja tuli sellainen olo, että iso seinä on vastassa. Sitä miettii, että jaksaako sen yli kiivetä.

Kuuntelijat ovat käräjäoikeuden päätöksen jälkeen lähettäneet Radio Novaan Jannelle paljon tsemppiviestejä. Janne kiitteleekin heitä tuesta, ja kertoo viestien lohduttavan.
– Tsemppiviestit ovat nyt kullanarvoisia, sillä paljon negatiivistakin kuraa on tullut niskaan etenkin erilaisilla nettisivuilla, joissa ihmiset kirjoittavat asiasta, vaikka eivät kaikkia faktoja tiedäkään.  

Janne ei vielä osannut sanoa, että jaksaako hän tulla maanantaina töihin.
- Olo vaihtelee. Joissakin kohdin ajattelee, että on vaan pakko tulla ja päästä arkeen kiinni. Samalla toivoo, että ei romahda. Ihmisten kohtaaminen pelottaa. Yritän kyllä skarpata ja tulla Aamun Radioon maanantaina.

Kilpailut

Uusimmat