Ricky Martin avoimena: Parisuhde kariutui ilkeiden kirjoitusten takia

29.05.2011 10:00 -

Ricky Martinin levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa kappaletta ja vuosien varrella tähteä on nähty myös Suomessa konsertoimassa.

Heinäkuun 15. päivänä Martin nähdään jälleen Suomessa Pori Jazzeilla. Radio Nova tapasi Ricky Martinin New Yorkissa, jossa hän intoutui myös kehumaan Suomea.

-Suomi on aina ollut suosikkimaani. Maria-hitistä tuli ensin Suomessa menestys, joten sielussani sykkii sinivalkoisia värejä.

-Varmasti vedän vanhoja hittejäni vuosien varrelta ja uusia kipaleita. Lupaan panna pystyyn kunnon latinojuhlat musan voimalla. Uskon, että keikkani ei jätä ketään kylmäksi, Martin lupaa Radio Novan haastattelussa kaikille faneilleen Suomessa.

Menestymisen myötä Martinin ympärillä pyöri lähes alituiseen monenlaisia juoruja homoudesta aina villeihin tyttöystäviin saakka. Paine helpotti reilu vuosi sitten, kun Martin kertoi avoimesti homoudestaan. Tästäkin huolimatta Ricky myönsi kirjoitusten satuttaneen häntä monin tavoin.

-Ikävä kyllä, ilkeät jutut satuttavat edelleen minua. Vuosien varrella muutamia  ihmissuhteitanikin on kariutunut törkeiden kirjoitusten takia. En sääli itseäni, vaan lähimmäisiäni jotka joutuivat niiden kohteiksi.

-Julkisuudessa pitää varautua kaikkeen, varsinkin kun ura ponnahtaa käyntiin. Silloin media kokeilee uuden esikuvan rajoja ja sietokykyä. Jos sen tulikokeen kestää, on aika vahvoilla, Martin latasi.

Uusi levy hyvin henkilökohtainen

-Annan elämän kuljettaa minua ja siitä kertoo myös uusi Musica+Alma+Sexo -levyni. Se on poppia, johon on sekoitettu hieman erilaisia kulttuureja ja värejä.

-Levyä tein kaikessa rauhassa New Yorkissa ja kotistudiollani Puerto Ricossa.

Levyllä pääsin toteuttamaan unelmiani ja kokeilemaan uusia musakikkojani. Ainakin minun mielestäni ne toimivat, kuten The Best Thing About Me Is You -sinkkuni, Ricky Martin hymyilee.

(Radio Nova, Rent a Report)

Kilpailut

Uusimmat