Draamaa X Factor USA -kuvauksissa: Yksi tuomari vaihdettiin!

26.05.2011 16:45 -

Juuri startannut X Factor USA on saanut ensimmäisen kohun aikaan, kun yksi sen tuomareista päätettiin vaihtaa toiseen yllättäen.

Englantilaistähti Cheryl Colen tilalle ohjelman tuomaristoon ollaan pestaamassa Pussycat Doll -tähti Nicole Scherzinger, joka puolestaan toimi ohjelman juontajana.

Lähteiden mukaan Cheryl koki valtavaa koti-ikävää eikä löytänyt paikkaansa yhdysvalloissa. Lisäksi hänen aksenttinsa oli useille koelauluissa olleille liian vaikeaa ymmärtää. Asiaa ei helpottanut, se, että Cheryl on käytännössä tuntematon amerikkalaisille. Englannissa mainiosti menestynyt laulajatar ei ole onnistunut käynnistämään toivotulla tavalla uraansa Yhdysvalloissa.


Simon Cowellin suojatti Cheryl on jo matkalla Yhdysvalloista kotiin Englantiin. Hänen välinsä ovat kiristyneet viime aikoina Simonin kanssa, mikä ei ole parantanut hänen oloaan uudessa kotimaassaan, kertoo The Sun -lehti sivuillaan.

Kohutun X Factor USA -sarjan tuomaristo ja juontaja kokoonpano tulenee muuttumaan Cherylin lähdön jälkeen.

Ohjelman juontajan, Nicole Scherzingerin, uskotaan siirtyvän tuomaristoon, jolloin ohjelman juontajaksi jää brittiläinen tv-kasvo Steve Jones.

Toistaiseksi tuomaristossa istuu Simonin lisäksi American Idol -sarjan tuomarina toiminut laulaja Paula Abdul sekä levytuottaja Antonio "L.A" Reid.

Kohuttu sarja nähdään myöhemmin Suomessa Subilla.

(Radio Nova, Sub, The Sun)

Kilpailut

Uusimmat