Pelle Miljoona esiintyy Tukholmassa

23.05.2011 11:53 -

Pelle Miljoona jatkaa Sisu Nights - sarjaa

Suomalaiseen popmusiikkiin keskittyvä Stockholm Sisu Nights -konserttisarja jatkuu näyttävästi kun yksi kaikkien aikojen legendaarisimmasta suomalaisista yhtyeistä, Pelle Miljoona Oy, esiintyy keskiviikkona 22. kesäkuuta Kägelbananissa Tukholmassa.


Pelle Miljoona Oy:n kokoonpano, johon kuuluvat myös legendaariset Hanoi Rocks persoonat Andy McCoy ja Sam Yaffa, julkaisi yhden kaikkien aikojen myydyimmän suomalaisen rocklevyn vuonna 1980. "Levystä tiesi jo silloin, että se jää historiaan. Nimibiisistä ’Moottoritie on kuuma’ tuli lisäksi eräänlainen kansanlaulu, jonka jokainen suomalainen tietää", sanoo Andy McCoy. Hanoi Rocksin perustamisen vuoksi tämä kokoonpano ei koskaan ehtinyt tehdä ”Moottoritie on kuuma” -albumin julkaisukiertuetta. Nyt 31 vuoden kuluttua herrat ovat kokoontuneet jälleen yhteen esittääkseen kaikki klassikkolevyn sisältämät kappaleet.

Pelle Miljoona on jättänyt jälkensä monilla muillakin tavoin suomalaiseen rockhistoriaan. Hän esimerkiksi julkaisi N.U.S. -yhtyeensä kanssa Suomen ensimmäisen punk-albumin tammikuussa 1978. Eri kokoonpanojensa kanssa hän on kaiken kaikkiaan julkaissut yli 30 albumia.

Stockholm Sisu Nights on konserttisarja, jonka tarkoituksena on kerätä ruotsinsuomalaisia yhteiseen illanviettoon ja nauttimaan suosittujen suomalaisartistien suomenkielisestä musiikista. Konserttisarja käynnistyi syksyllä 2010. Stockholm Sisu Nightsin toteuttavat yhteistyönä Live Nation Finland ja Sweden sekä Goatbridge Productions. 


KONSERTTI:
Stockholm Sisu Nights | Stockholm | Ke 22.6. | Ovet aukeavat klo 20:00

Esiintymispaikka: Kägelbanan

Kokoonpano: Pelle Miljoona (laulu), Ari Taskinen (keyboard), Tumppi Varonen (rummut), Sami Yaffa (basso), Andy McCoy (kitara) 

Kilpailut

Uusimmat