Tommi Läntiseltä uutta materiaalia

01.05.2011 13:00 -

Rahaa rikkaampi on aikuisen miehen katse taakseen, menneeseen ja siihen mikä todella on ollut arvokasta – se on rahaa rikkaampaa.

Tommi Läntisen tulkinta antaa sanoitukseen aitoa tunnetta. Biisi on helppo allekirjoittaa. ”Eka kertaa kappaleen kuullessani nousi kylmät väreet – niin omalta se tuntui heti ja kolahti kovaa. Rahaa rikkaampi on se peruspilari, jonka ympärille uutta albumia on hyvä lähteä rakentamaan. Olen tosi iloinen ja innostunut uusista biiseistä!” 

Muutaman vuoden poissaolo Suomesta on tuonut uudenlaista perspektiiviä Tommi Läntisen Suomi-kuvaan ja myös omaan olemiseen. Paluumuuton myötä löytyi myös uusia yhteistyökumppaneita ja ideoita oman musiikin tekemiseen. Kaikki on loksahdellut kohdilleen ja Tommi tiimeineen on intoa täynnä. Uusien biisien työstäminen on haasteellista ja antoisaa, projektin takana A&R vastaavana toimii Timo Kuoppamäki ja levyn tuottajana Okko Laru, jonka käsialaa myös ensi sinkku on. Rahaa rikkaampi antaa esimakua tulevasta, joka on aitoa, maanläheistä poprokkia. Koko albumillinen julkaistaan syksyllä.

Tommi Läntisen Rahaa rikkaampi saatavissa digikaupoista 2.5.

Kilpailut

Uusimmat