Tappajan näköinen mies -elokuvaan ehkä jatkoa: Kyllä me mielellämme teemme

29.01.2016 09:18 -

Tappajan näköinen mies -elokuva perustuu Matti Röngän dekkariin Tuliaiset Moskovasta. Elokuva kertoo entisestä erikoisjoukkojen sotilaasta, Viktor Kärpästä, joka haluaisi olla kunniallinen yrittäjä ja isä. Asiat eivät kuitenkaan suju aivan hänen toiveidensa mukaisesti. 

MTV3 näytti vuonna 2011 8-osaisen Tappajan näköinen mies -sarjan, joka perustui Röngän Viktor Kärppä -romaaneihin. Sarjan katsojille tiedoksi, että elokuva ei kuitenkaan kerro samoista tapahtumista vaan on jatkoa sarjalle. Sarjaa ei kuitenkaan ole tarvinnut katsoa vaan elokuva on oma itsenäinen kokonaisuutensa. Elokuvaa kuvattiin eri puolella Suomea. Viktor Kärppää esittää elokuvassa sarjan tavoin Samuli Edelmann, ja ohjaajana on jälleen Lauri Nurkse.

Elokuvaa kuvattiin viime kesänä Suomessa, ja samoihin aikoihin Samuli Edelmann kertoi muutostaan Suomeen. Edelmann asui perheineen pitkään Maltalla. Muutto Suomeen on tuntunut oikealta ratkaisulta. 

– Tuntuu tosi hyvältä. Se oli se seikkailu, ja se tuli päätökseen. Nyt on uusi aika ja mennään eteenpäin.

Lauri Nurkse ja Samuli Edelmann kertovat Radio Novan Aamun haastattelussa siitä, että jo sarjan aikoihin, he miettivät, että tarina tulisi saada valkokankaalle. Poissuljettu ei ole sekään ajatus, että elokuva saisi jossain vaiheessa jatkoa, sillä Röngän tuotanto on laaja.

– No, jos kansa tykkää ja haluaa, niin siellä on vielä joitain kirjoja filmatisoimatta. Kyllä me mielellämme ne teemme, jos saamme mahdollisuuden, Edelmann ja Nurkse kertovat. 

Kuuntele koko haastattelu:

Osa 1.

Osa 2.

 

Tappajan näköinen mies -elokuvan ensi-ilta on 5.2.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat