Uusi Olohuoneklubi haluaa tarjota intiimin keikkatunnelman ja hyvää musiikkia

18.01.2016 10:30 -

Helsingissä aloittaa helmikuussa Kulttuuriareena Glorian järjestämä intiimi Olohuoneklubi, joka keskittyy vahvan oman äänen artisteihin.

Sohvilla, nojatuoleilla ja huonekasveilla sisustettavan klubin illoissa esiintyy kolme artistia sekä tunnetumpi yllätyspääesiintyjä, jota ei paljasteta ennakkoon.

– Olin äänimiesharjoittelijana Kulttuuriareena Gloriassa, kun loppusyksystä sain ajatuksen klubista, jollaisella itse haluaisin käydä. Klubi, jossa olisi ripaus olohuonetta, mahdollisimman intiimi tunnelma ja enemmän kuin yksi lauluntekijänä arvostettu artisti. No, kokosin paperille lempiartistini, jäsentelin niistä neljä iltaa, piirsin pari konseptikuvaa, tein muutamat laskutoimitukset ja esittelin klubi-idean Glorian tuottajalle Juha Oinoselle. Hän ja pian koko talo innostuivat olohuoneideasta, Olohuoneklubin tuottaja Pietari Pyykönen kertoo suunnitteluvaiheesta.

Olohuoneklubin avajaisia vietetään 17. helmikuuta, jolloin lavalle nousevat karismaattinen Antero Lindgren, Suomen Bon Iveriksikin tituleerattu Lake Jons, klubin aikaan odotetun kakkosalbuminsa julkaiseva lumoava The Hearing sekä yllätyspääesiintyjä, joka on tällä hetkellä virallisesti keikkatauolla. Kevään aikana Olohuoneklubilla esiintyvät muun muassa Prince of Assyria (SWE), Manna, Iisa, Samae Koskinen ja Matti Johannes Koivu. Klubilla on myös myöhemmin julkistettavaa muuta ohjelmaa, kuten huhtikuussa kirjailija Miki Liukkonen, joka lukee artistien välissä katkelmia tulevasta teoksestaan.

– On erityisen hienoa, että olemme saaneet suurin piirtein kaikki toivomamme artistit klubille uskomattoman kovia yllätyspääesiintyjiä myöten. Toivoisimme, että klubilla voisi kokea lempiartistinsa keikan uudella tavalla tai vain fiilistellä tunnelmaa hyvässä seurassa ja löytää uusia lempiartisteja. Pyrimme pitämään tunnelman mahdollisimman intiiminä, yllättämään yleisön perinpohjaisesti pääesiintyjillämme ja luomaan illoista monipuoliset, aidosti ainutkertaiset elämykset, Pyykönen jatkaa.

Olohuoneklubin esiintyjät:

17.02.
Antero Lindgren
Lake Jons
The Hearing
Yllätyspääesiintyjä

09.03.
Karina
Laura Moisio
Matti Johannes Koivu
Yllätyspääesiintyjä

20.04.
Joose Keskitalo
Manna
Prince of Assyria (SWE)
Yllätyspääesiintyjä
+ Miki Liukkonen

18.05.
Younghearted
Iisa
Samae Koskinen
Yllätyspääesiintyjä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat