Uusi retrohenkinen Sä hiffaat -video esittelee erilaisen Auroran

22.12.2015 10:04 -

Laulaja-lauluntekijä Aurora on julkaissut videon Sä hiffaat -kappaleeseen. Kappaleella on mukana Keko Salata, jonka salanimen taakse kätkeytyy kappaleen tuottanut Sakke Aalto.

Sä hiffaat -kappaletta Aurora kuvailee seuraavasti:

– Se on sekä kepeä ja kupliva että melankolinen, vähän niin kuin minä itse. Samalla Sä hiffaat on vähän ilkikurinen statement musiikkipuristeille. Sen joko hiffaa tai ei!

Värikkäillä grafiikoilla ja retrohenkisellä tunnelmalla kruunattu video esittelee erilaista tyyliä Auroralta.

– Kappale itsessään on hauska ja leikkisä, eikä siinä ole mitään vakavaa. Tämä sama tunnelma haluttiin välittää myös videolla, jossa leikitellään paljon erilaisilla tyyleillä. Tyylien stailauksesta vastasi Meri Milash ja meikin videolle taituroi Keiku Borgström,  Aurora kertoo.

Video on kuvattu yhden päivän aikana, joten tunnelma on ollut tiivis aamusta iltaan. Sä hiffaat -musiikkivideon on ohjannut Marek Sabogal ja grafiikoista vastasi Maria Ahonen

Auroran vuosi on ollut hieno. Tammikuussa julkaistulta Kadotaan kaupunkiin –albumilta julkaistut Se soi ja Eilisen aurinko –singlet sekä uusi kappale Kaikki mitä näät ovat poikineet artistille kultalevyt.

– Olen todella otettu siitä että ihmiset ovat kuunnelleet biisejäni näin paljon. On upeaa saada tällainen tunnustus ihmisltä, joille tätä musiikkia teen. Olen myös tosi iloinen siitä, että vaikka en ole vielä ehtinyt esiintyä artistina pitkään,  ihmiset löytävät musiikkini. Toivon, että kuulijat löytävät jatkossakin tarttumapintaa biiseistäni.

Aurora julkaisee lisää musiikkia ensi vuonna. 

– Aion jatkaa tulevaisuudessakin vapaasti urbaanin musiikin alueella kokeillen ja ilakoiden. En aio lokeroida musiikkiani sen tarkemmin, pidän vain huolta siitä että yllätyksiä piisaa, Aurora lupaa. 

Katso uusi video:

 

 

Kuva: Marek Sabogal/Sony Music

Kilpailut

Uusimmat