Kuuntele Michael Bublén uusi jouluinen kappale!

15.12.2015 16:58 -

Suosikkiartisti The More You Give (The More You’ll Have) jatkaa vuonna 2011 julkaistun Bublén Christmas –albumin menestystarinaa.


Christmas oli vuonna 2011 maailman myydyin albumi, ja tähän päivään mennessä levy on myynyt maailmanlaajuisesti jo 12 miljoonaa kappaletta. Suomessa albumia on myyty jo lähes 55 tuhatta kappaletta eli tuplaplatinaa, ja lisäksi albumi on ollut Suomessa jo neljä joulua putkeen Spotifyn kuunnelluin levy. Michael Bublén Christmas on joululevyjen uusi klassikko.

Kanadalaissyntyisellä Michael Bublélla on ollut urallaan jo neljä albumia Billboardin Top200-listan ykkösenä. Lisäksi hän on voittanut 3 Grammya ja myynyt yli 50 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti. Bublé tunnetaan pehmeän maskuliinisesta lauluäänestään ja upeista konserteistaan. Hän on yksi maailman suosituimmista miesartisteista. Bublé on esiintynyt Suomessakin jo pariin otteeseen Hartwall Arenalla.

Aiemmin tänä vuonna artisti sai päätökseen To Be Loved -albumiin liittyneen maailmankiertueensa. Kyseinen albumi oli julkaisunsa jälkeen listaykkösenä 20 maassa.

(Nova)

Kilpailut

Uusimmat