Ylä- ja alamäen nähnyt Antti Tuisku: Hartwall Arena on vain yksi keikka urallani

15.12.2015 09:58 -

Yhden jättikeikan varaan ei voi rakentaa koko elämää, kertoi Novan Aamussa. Tavoitteena on kuitenkin tehdä sellainen spektaakkeli, jota kadehtisi itse Madonna. 

Huhtikuun 23. päivänä 2016 Hartwall Arenalla konsertoiva Antti Tuisku kertoi tiistaina 15. joulukuuta Novan Aamussa vieraillessaan, että on joutunut varomaan sanojaan koko syksyn. Päätös Hartwall Arenan jättikonsertista tehtiin nimittäin jo elokuussa.

– Kaikki, jotka on mun uraa on yhtään seuranneet tietävät, että mun suuri ambitio on ollut tuoda ihmisille musiikiillisen puolen lisäksi visuaalinen puoli. Lavalla ei tapahdu mitään sattumanvaraisesti, vaan kaikki asiat mietitään tosi tarkkaan ja harkitusti. Siellä siirrytään teemasta ja aiheesta toiseen. Tanssijoita ei käytetä pelkästään tanssimiseen, vaan  kerronnalliseen puoleen myöskin, kertoo Tuisku Peto Show -suunnitelmista.

– Mehän ollaan nähty näyttäviä kokonaisuuksia Hartsulla aikaisemminkin, mutta ne on tapahtuneet räppäreiden, rokkareiden ja iskelmaärtistien puolelta. Tämä on ensimmäinen suomalainen popspektaakkeli laatuaan, mitä siellä tullaan näkemään, sen uskallan luvata. Ja mun referenssithän on tuolla rapakon toisella puolella. Mie oon sanonutkin, että jos Madonna näkis tän, mie haluan tehdä hänet kateelliseksi enkä kilpailla muiden kotimaisten artistien kanssa, hymyili Tuisku.

Suosion huipulla

Artisti kertoo, että vaikka show'hun panostetaan todella paljon, on kyseessä lopulta vain yksi konsertti, vaikka suomalaisartistille keikka Pasilan Hartwall Arenalla onkin yleensä uran huipentuma.

– Onhan siinä tekemistä, että imihin niitä etappeja tämän jälkeen asettaa itselle. Mutta tosiaalta oon kauheen kiitollinen siitä, että näiden 12 vuoden jälkeen olen nähnyt aallonhuippuja ja aallonpohjia. Mie myös tiedostan sen hirveen hyvin, että artisteille tulee erilaisia momentumeja ja niitä hienoja hetkiä. Mie nään ite sen keikoilla, ja nyt meillä on 12 vuoteen ensimmäistä kertaa etukäteen loppuunmyyty show, kertoo Tuisku.

– Mie nään, että miun suosio  on jossain, missä se ei ole koskaan aikaisemmin ollut. Mutta tiedostan se tosi hyvin, ettei tämä ole mikään olotila, minkä päälle kannattaa alkaa rakentaa mitään kauhean suuria perustuksia. Muuten se on tuhoon tuomittu tie. Hartwall Arenan keikka on mun suurin unelma, siitä ei pääse yli eikä ympäri, mutta se on kuitenkin vain yksi keikka. Ei voi loppuelämää määrittää sen perusteella, totesi artisti.

Tiistaina 15. joulukuuta Antti Tuisku julkaisi myös uuden kappaleensa Party (papiidipaadi), jolla vierailee Nikke Ankara.

Tuiskun konsertin lipunmyynti alkaa keskiviikkona 16. joulukuuta.

Kuuntele koko aamun haastattelu ja kuulet myös, miksi banaaneja on kaikkialla keikkajulisteista Tuiskun vaatteisiin.

 

Antti Tuisku vieraili Novalla 15.12.2015

Kilpailut

Uusimmat