Peto on irti! Antti Tuisku esiintyy Hartwall Arenalla huhtikuussa

15.12.2015 07:27 -

Tuisku on myös tiistaiaamun Novan Aamun tähtivieras. Vuoden 2003 Idolsin pronssisijan saavuttanut rovaniemeläinen on taistellut itselleen paikan vakavasti otettavien poptähtien keskuudessa, sikäli kun poptähtiä tarvitsee edes ottaa kauhean vakavasti.

Peto on irti -hitillään comebackin tehnyt Tuisku ainakin tuntuu hymyilevän itselleen ja ehkä samalla vähän koko show-bisnekselle.

Tuisku nousee Helsingin Pasilan Hartwall Arenan lavalle 23. huhtikuuta 2016 – missäpä muussa kuin Peto Show’ssa.

Oma konsertti suurella areenalla on ollut Tuiskun haave pienestä asti. Hän kasvoi Madonnan ja Michael Jacksonin musiikin parissa ja katsoi ihaillen esikuviensa esiintymisiä VHS-kaseteilta.

– Olen ammatissani halunnut aina tuottaa ihmisille sekä musiikillisia että visuaalisia elämyksiä. Uraani seuranneet tietävät, kuinka tärkeää minulle on miettiä esiintymisissäni asiat aina loppuun asti. Hartwall Arenalla tullaan huhtikuussa näkemään todellinen spektaakkeli. Olen urani aikana ottanut vaikutteita artisteilta toiselta puolelta maailmaa. Peto Show’ta lähden tekemään sillä ajatuksella, että jos Madonna näkisi sen, hän miettisi, että ei vitsi, miekin haluan tehdä homman tuolla lailla, Tuisku kertoo.

Tiistaina 15. joulukuuta julkaistaan myös Tuiskun uusi single Party (papiidipaadi).

Antti Tuiskun toukokuussa ilmestynyt kymmenes studioalbumi En kommentoi on myynyt platinaa, samoin kuin albumin ensisingle Peto on irti ja jättihitti Keinutaan feat. VilleGalle. Levyltä on julkaistu myös sinkut Blaablaa (En kuule sanaakaan) ja Hiton pelkuri.  Syksyllä Tuisku tähditti Nelosen Vain Elämää -ohjelmaa.

Antti Tuisku on Novan Aamun vieraana tiistaina 15. joulukuuta noin klo 9.30 eteenpäin. Voit kuunnella suoraa lähetystä myös nettiradiosta.

 

Kilpailut

Uusimmat