Hehe, Pirkka-Pekka Petelius paljasti, mitä Trio Erektuksen kolmannelle jäsenelle tapahtui: Traaginen tarina

11.12.2015 19:15 -

Pirkka-Pekka Petelius teki Novan musiikkitoimittaja Samuli Väänäsen kanssa paluun Rampe ja Naukkis -sketseistä tutuksi tulleeseen komeroon ja paljasti samalla, mitä legendaarisen Trio Erektuksen kolmannelle jäsenelle tapahtui.

Pirkka-Pekka Peteliuksen ja Aake Kallialan esittämät Rampe ja Naukkis -hahmot tulivat koko kansalle tutuksi Pulttibois-sarjan myötä. Muusikkovitsejä jatkuvalla syötöllä kertonut kaksikko muodosti yhtyeen nimeltä Trio Erektus, mikä oli toki absurdia, koska kyseessä oli duo.

Petelius vieraili Samuli Väänäsen kanssa Rampe ja Naukkis -sketseistä tutuksi tulleessa MTV:n tiloissa sijaitsevassa komerossa, missä mies intoutui naureskellen muistelemaan Trio Erektusta ja paljasti, että bändissä itse asiassa alun perin oli myös kolmas jäsen, rumpali nimeltä Reiska, joka tosin koki traagisen lopun.

- Erään koulukeikan jälkeen Rampelle ja Reiskalle tuli kiista. Rampe väitti, että rumpali joko "sleebaa tai kiilaa". Reiska sanoi Rampelle, että "sinä sleebaat" ja Rampe sanoi Reiskalle, että "sinä kiilaat". Tästä seurasi niin hirveä kiista arvovallasta, että Reiska hirtti itsensä puolapuihin.

- Rampe ja Naukkis pohtivat, että pitääkö heidän muuttaa bändin nimi, koska heitä on kaksi. Lopulta he tulivat siihen tulokseen, että ei, koska orkesteri on niin hyvässä nousussa, eikä kuulijakuntaa saa pettää.

Katso koko hervoton haastattelu alta:

(Nova)

Kilpailut

Uusimmat