PMMP:n Paula Vesala pärjää erinomaisesti omillaankin: Tequila myynyt kultaa

11.12.2015 11:30 -

Torstaina 34-vuotissyntymäpäiväänsä viettänyt nainen sai parhaan mahdollisen lahjan: tiedon uuden soolouransa ensimmäisen singlen kultalevymyynnistä. Vesalan tie esiintyväksi artistiksi ei ole ollut lapsena hyvin ujolle ja epävarmalle helppo, ja toisinaan liika itsekritiikki yrittää lyödä kapuloita rattaisiin.

Novalle aiemmin syksyllä antamassaan haastattelussa Vesala kertoi, ettei ole lapsena ollut itsevarma esiintyjä, vaan huonolla itsetunnolla varustettu tyttö. Rakkaus musiikkiin, ja sinnikkyys, auttoi kuitenkin unelman tavoittelussa.

– En ole ollut sokea itsekritiikille, mutta en ole välittänyt siitä, etten ole kauhean hyvä. En usko pelkkään lahjakkuuteen. Tärkeää on olla sinnikäs ja säilyttää oma näkökulma, ettei oma tapa katsoa maailma sokaistu.

Monille artisteille säveltänyt Vesala iloitsee siitä, että saa soolotuotantonsa parissa olla ensimmäistä kertaa projektissa se yksi ja ainoa ihminen, joka päättää mikä puhuttelee. Hän kertoo rakastavansa artistina alkuvaihetta, jossa hänelle nousee lapsellisiakin ideoita. Luomisen suurin este onkin liian varhainen itsekritiikki.

– Sehän ei tarkoita, etten olisi itseäni ruoskinut. Kenties enemmänkin kuin jotkut toiset. Täytyy kuitenkin olla armoa omaan tekemiseen. En ole koskaan ajatellut olevani erinomainen missään. En silti ole lopettanut, vaan jatkan vain ja jatkan.

Vesalan säveltämä, sanoittama ja tuottama kappale nousi heti julkaisunsa jälkeen sekä Spotifyn että radiosoittolistan top-10:n joukkoon. Menestys ilahduttaa muusikkoa.

- Tämä on kyllä kivoin synttärilahja jonka olisin voinut saada. Mukava jatkaa levyntekoa kultasinkku takataskussa. Kiitos kauheasti kaikille jotka ovat biisistä innostuneet, Paula iloitsee.

 

Kilpailut

Uusimmat