Muusikko Evelina älypuhelinvalmistaja Huawein mainoskasvona

09.12.2015 08:07 -

Muusikko Evelina on yhdessä Hans Väkevän ja Obed Malolon kanssa valittu Honor7-älypuhelimen mainoskampanjaan. Evelina julkaisi tällä viikolla myös uuden singlen Honey, jolla on mukana Mikael Gabriel.

"Honor7 on löytänyt kolme lupaavaa nuorta, joilla on intohimoa toteuttaa unelmiaan. He ovat henkilöitä, joiden mielestä esteet on tehty ylitettäviksi. Henkilöitä, jotka uskovat, että asiat ovat mahdollisia."

Näin mahtipontisesti kuvaillaan älypuhelinvalmistajan sivuilla kolmea uutta mainoskasvoa eli Evelinaa, jalkapalloilija Obed Maloloa ja räp-artisti/kokki Hans Väkevää. Evelinan mainoksessa oleva Tee omat mahdollisuutesi -lause toimii rohkaisijana kaikille haaveilijoille. Laulaja itse sanoo kontaktoinneensa Lahden musiikkipiiriä, jonka myötä hänen oma uransa käynnistyi.   

Evelinan ensimmäinen sinkku julkaistiin toukokuussa 2015. Nyt laulaja on julkaissut uuden Honey-sinkun, jolla fiittaa Mikael Gabriel. Evelina on valmistellut uusia biisejä rauhassa palkitun tuottaja Henri MGI Lanzin johdolla, ja tällä hetkellä matskua on jo hyvällä mallilla ensi vuotta ajatellen.

Uusien kappaleiden tekemisen lisäksi Evelina on keikkaillut ahkerasti kesän ja syksyn aikana mm. Nikke Ankaran ja Asteen kanssa. Evelinaa voi kuullä myös JVG:n Takajeejee, Cheekin Chekkonen sekä Robinin Kultakehykset -biiseissä. Aiemmasta yhteistyöstä hänellä on jo kultalevy Asteen Himalaja-sinkusta.

Honey julkaistiin Spotifyissa 9.12., muualla julkaisupäivä on 11.12.

Kuuntele Honey:

Kuva: Universal Music

Kilpailut

Uusimmat