Saksalaisabit pääsevät opiskelemaan englantia Samu Haberin opastuksella

01.12.2015 16:29 -

Sunrise Avenuen vokalisti on mukana markkinoimassa tamperelaista verkossa toimivaa kielenopiskelupalvelua Saksaan. WordDive lupaa saksalaisoppilaille parempaa menestystä ylioppilaskokeissa.

Suomessa kehitetyssä WordDive-metodissa opiskelu suunnitekaan kunkin opiskelijan kykyjen mukaan.

Suomessa WordDive on tarjonnut abeille yo-kirjoituksiin valmistavia englannin ja ruotsin kursseja vuodesta viime vuodesta lähtien 2014. Yrityksen usko omaan tuotteeseen on vahva: jos kurssin suorittanut abi ei saa esimerkiksi englannin yo-kokeesta E:tä tai L:ää, luvataan hänen saavan koko kurssimaksun takaisin.

Suomalaisyritys aloittaa abikurssin markkinoinnin saksalaisille abeille joulukuun alussa. Toimitusjohtaja Timo-Pekka Leinonen korostaa, että kurssin tarkoituksena ei ole korvata lukiossa annettavaa opetusta. Kysymyksessä on preppauskurssi, mutta verkko-opetuksena.

Samu Haber kampanjan keulakuvaksi

Voice of Germany -ohjelmassa tuomarina toiminut Haber on Saksassa erittäin tunnettu ja suosittu. Haber kertoo törmänneensä itse kielitaidon tärkeyteen omassa elämässään.

– Oma saksan opiskeluni ei ole ollut erityisen helppoa ja olen otettu siitä, kuinka mielekästä ja tehokasta oppiminen on ollut WordDiven kursseilla, Haber sanoo.

Haber testasi ja suoritti itse myös englannin abikurssin, ja nyt kuka tahansa saksalainen abi voi haastaa hänet ja kokeilla, onnistuuko suorittamaan kurssin nopeammin kuin työkseen englantia käyttävä laulaja ja lauluntekijä.

– Toivon, että pystyn motivoimaan mahdollisimman monet abit haastamaan itsensä ja tavoittelemaan yhä parempia arvosanoja englannin yo-kokeessa, Haber päättää.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat