Kaikki kokkiohjelmat ovat paskoja, paitsi Cooking with Kasmir

19.11.2015 11:50 -

Kaikki kokkiohjelmat ovat paskoja. Paitsi Cooking with Kasmir. Näin pontevasti alkaa Cooking with Kasmir -ohjelman toinen tuotantokausi, jonka ensimmäisessä jaksossa Kasmirin ja Axl Smithin vieraana on Roope Salminen.

Cooking with Kasmirin toinen tuotantokausi alkoi Jook Joint TV:ssä. Ennen keittiömestarina työskennellyt, nykyisin muusikkona tunnettu Kasmir näyttää keitoksissaan, kuinka perusruoasta saadaan pienellä twistillä uutta ja eksoottista. Samalla Axl Smith toimii seuramiehenä vieraille. Ohjelman perusideana on olla kaikkea muuta kuin finedining-hengessä toteutettua glaseerattujen paprikoiden asettelua. Tarkoituksena on näyttää, kuinka helppoa ja hauskaa ruoanlaitto voi olla.

Ensimmäisessä jaksossa ruokaa tehdään opiskelijabudjetilla, ja uunissa valmistuu keikkamuusikon Mac 'n' Cheese. Vieraana on viihteen sekamies, näyttelevä räppäri Roope Salminen.

Roope Salminen tuntuu tällä hetkellä olevan kaikkialla. Mies keikkailee ahkerasti Roope Salminen & Koirat -yhtyeen kera, toimii juontajana, kilpaili Tähdet, Tähdet -ohjelmassa, näyttelee ensi vuonna ensi-iltaan tulevassa Apulanta-elokuvassa, ja tekee paljon muuta. Axl kysyikin Roopelta, onko työtarjouksista kieltäytyminen vaikeaa.
– Joo. En osaa sanoa ei, ja olen aika epävarma. Tuntuu, että tämä on viimeinen tilaisuuteni tehdä. Ajattelen, että jos nyt tästä kieltäydyn, niin noi tyypit suuttuvat, kuvailee Salminen.

Salminen kertoo myös, että suuresta työnmäärästä kärsii ihmissuhteet, joita on mahdoton luoda. Vapaa-aika tuntuu miehen puheiden perusteella menevän tällä hetkellä työntekoon.

Tällä kaudella Cooking with Kasmir -ohjelmassa vierailevat myös Antti Holma, Musta Barbaari, Michael Monroe, Teflon Brothers sekä Eero Ettala.

Katso ensimmäinen osa: 

(Nova, Jook Joint)

Kilpailut

Uusimmat