Suomalaiset 1D-fanit viidenneksi maailmanlaajuisessa Twitter-kisassa

18.11.2015 15:08 -

Viime viikolla viidennen albuminsa Made in the A.M. julkaissut One Direction käynnisti vuorokaudeksi Twitteriin skaban, jossa etsittiin kymmenen maata, jolla on suurimmat 1D-fanit. 

170 maata osallistui kisaamaan ja lopulta Suomen huikeat One Direction -fanit nousivat viidenneksi twiittaamalla yli 2,2 miljoonaa kertaa. Kymmenen kärki palkittiin omalla 1D-emojilla, jota pääsee käyttämään Twitterissä nyt twiittaamalla #1DFI. Suomen taakse skabassa jäivät muun muassa Yhdysvallat, Englanti ja Ruotsi.

Katso koko lista tästä

Perjantaina Made in the A.M. -albumin julkaisun kunniaksi suomalaiset 1D-fanit kokoontuivat kahdeksassa eri kaupungissa juhlistamaan uutta albumia. Suomessa 1D-fanit ovat järjestäneet levynjulkaisumiittejä jo viitenä vuotena peräkkäin. Suomen 1D-fanit ovat tempaisseet aikaisemmin myös tekemällä 1D-flashmobeja ja 1D-marsseja, joihin on osallistunut sadoittain suomalaisia faneja. Muutama vuosi sitten One Direction -fanit muodostivat myös suuren 1D-kuvion Narinkkatorille.

Myös One Directionin Suomen keikalla Helsingin olympiastadionilla suomalaiset fanit aktivoituivat saadakseen pojat tuntemaan itsensä erityisen tervetulleiksi. Keikan aikana stadionilla nähtiin muun muassa kukkameri ja katsomoihin muodostettiin kaksi suurta valkoista sydäntä.

Kilpailut

Uusimmat